Visning af nyheder

Vi har brug for iværksættere

Det er først og fremmest i de nye virksomheder, at de nye job opstår. Netop derfor er iværksætteri helt centralt for samfundsøkonomien, og netop derfor er der behov for at understøtte det i Kolding kommune.

Eltang skole arbejder med fremtidens udfordringer

På Eltang Skole arbejder eleverne i 4.-6. klasse på tværs i faget BID, som står for Bæredygtighed, Innovation og Design. De arbejder med forskellige temaer inden for bæredygtighed, og har tidligere bygget et halmhus på skolens udendørsareal i forbindelse med temaet ”bæredygtig arkitektur”. Nu stå de klar med endnu et stort projekt.

Danmarks bedste arbejdsplads

IT- og rådgivningsvirksomheden Elbek & Vejrup er ikke kun Danmarks bedste arbejdsplads – de er også den anden bedste i Europa. Men hvad er det, der gør dem så unikke? Direktør Søren Ø. Knudsen mener, det er en kombination af strategi, geografisk placering, de rette medarbejdere og så et godt samarbejde med Business Kolding og det øvrige erhvervsliv.

Netværket er vigtigst

Vi har sat 3 iværksættere stævne, som har hver deres virksomhed, hver deres spændende historie, men de har to ting til fælles, de har deltaget på Strømstyrke – og er nu flyttet ind i det samme kontorfællesskab.

Flot pris til Koldingvirksomhed

Beckhoff Automation ApS har netop vundet prisen German Company of the Year 2019. Samtidig har de taget første spadestik til et nyt domicil på 1500 m2, der bliver teknologisk velforsynet med deres egne produkter – og dermed kommer til at fungere som et levende showroom for kunderne.

Et liv med salg, marketing og kommunikation

Når man sidder og snakker med Thomas Hjortshøj, beboer i Pakhuset, får man hurtigt det indtryk, at dét man ikke kan – det kan man lære. I hvert fald har han prøvet rigtig meget – og de seneste 20 år som selvstændig.

Mangler du arbejdskraft?

Rigtig mange unge vælger et eller flere sabbatår efter endt ungdomsuddannelse. Ikke bare for at slappe af eller tjene penge og komme ud i verden, men også for at opgradere deres kompetencer inden de skal læse videre.

Ledon lever af at lege

En af de virksomheder, der i høj grad arbejder med brugerdreven innovation, er legepladsproducenten LEDON A/S. De inddrager børn og pædagoger i vuggestuen, de spørger skoleklasser, og så har de et stort samarbejde med SDU og Designskolen omkring udvikling af produkter.

3D print i metal og farve

Endnu en 3D-printer har fundet sin vej til NEXTTECH, 3D printcentret der har til huse i kælderen på IBC i Kolding. I februar blev en metalprinter taget i brug, nu gælder det den banebrydende 3D farveprinter HP MJF 580.

Portræt af en indlægsholder

Cirkulær økonomi, bæredygtighed, social ansvarlighed og FNs verdensmål er noget der fylder mere og mere i vores hverdag og ikke mindst hos virksomhederne.

Tjek virksomhedernes velfærdsaftryk

I Danmark bidrager virksomhederne og deres medarbejdere med 550 mia. kr. om året til vores fælles velfærd gennem skatter og afgifter. Det er mere end halvdelen af alle de penge, det offentlige årligt bruger på at holde samfundet i gang. Dansk Industri har lavet en undersøgelse, der viser, hvor meget hver enkelt kommune bidrager med.

Tag kollegaerne med til Frank Hvam

Sæt allerede nu kryds i kalenderen onsdag d. 30. oktober, hvor Foreningen Business Kolding, Kolding Turistforening og Kolding Handelsråd inviterer til årets Efterårsarrangement.

Hold fokus på din kerneforretning

Morten Svankjærs Befree.dk var en succes fra begyndelsen. Virksomheden vækstede økonomisk, og der blev hentet en håndfuld ansatte ind. Efter en række gode år blev det dog nødvendigt for Morten at genfinde motivationen, og det betød, at han måtte tage nogle store og svære beslutninger.

Iværksættere dystede – og vandt 25.000 kr.

I weekenden d. 22.-24. marts afholdt Business Kolding Entrepreneurial Weekend i Pakhuset, hvor iværksættere fra Kolding, København, Kiel og Lübeck sparrede med hinanden om 10 udvalgte iværksætterprojekter.

Alle taber i en skilsmisse

Business Koldings adm. direktør, Morten Bjørn Hansen, skriver hver måned en klumme i Ugeavisen. Denne gang er der fokus på Brexit.

Ocean Adventures: Det er for VILDT

Det er nu to uger siden Foreningen Business Kolding afholdt Awardshow. Vi har derfor kontaktet Martin Pedersen fra Ocean Adventures, der – meget overraskende – vandt i kategorien Årets Turismevirksomhed.

Kolding tordner frem

I Kolding Kommune arbejder medarbejderne i de forskellige forvaltninger og Business Kolding sammen for at yde den bedste service overfor både borgere og erhvervslivet. Vi har samlet nogle af de mange muligheder i den nye pjece ”Sammen med erhvervslivet 2019”.

Award'19 - Tak for sidst

Sikke et brag af en fest i går hvor hele Kolding Kommunes erhvervsliv blev hyldet til Awardshowet.

Alt udsolgt til Awardshowet 2019

Over 100 virksomheder har sikret sig billet til det store Awardshow den 28. februar og vi kan nu melde om alt udsolgt!

50.000 på højkant i iværksætterkonkurrence

I weekenden den 22.-24. marts konkurrerer studerende, iværksættere og virksomheder om at udvikle de bedste forretningsideer og vinde præmier for et samlet beløb på 50.000 kroner i Kolding.

Så er de nominerede fundet

Torsdag d. 28. februar holder Foreningen Business Kolding det årlige Awardshow – og en lang række virksomheder og initiativtagere er blevet nomineret til de fornemme priser.

OnlinePartners solgt for to-cifret millionbeløb

I januar kunne man læse i nyhederne at Kolding-virksomheden OnlinePartners er blevet solgt til det prisbelønnede bureau s360, der har base i Århus, for et to-cifret millionbeløb. Men OnlinePartners havde ikke været det de er i dag uden netværk, gode råd og et lille spark bagi.

Blomster døgnet rundt

For snart to år siden flyttede Atrium Blomster fra midtbyen i Kolding til Mosevej – i mindre lokaler og med kortere åbningstider, og med ønsket om at drive butik på en ny måde. Det sidste nye er døgnåben butik.

3D Metalprint er kommet til Kolding

3D printcentret NEXTTECH og Sjølund maskinfabrik kan nu præsentere 3D metalprinter til Kolding. Printeren er den første af sin slags i Norden og skal stå hos NEXTTECH. Den forventes at være klar til at tage i brug primo 2019.

Foreningen Business Kolding skal have ny formand

Efter tre år som bestyrelsesformand for Foreningen Business Kolding, har direktør i CEA Ejendomme Claus Askjær valgt at overlade opgaven til nye kræfter på foreningens generalforsamling 28. februar.

Vækstfonden får kontorplads hos Business Kolding

Fra januar 2019 får Vækstfonden fast kontorplads hos Business Kolding i Pakhuset. Samarbejdet skal gøre det nemmere for virksomheder og iværksættere at få råd og sparring om finansiering og vækst.

Stor opbakning til Nytårskuren

Godt 500 erhvervsfolk var samlet på Koldinghus i fredags til Business Koldings traditionsrige nytårskur, og de overværede en meget overrasket Hans Erik Bylling modtage den flotte titel som Årets Koldingborger 2018.

Hans Erik Bylling bliver Årets Koldingborger 2018

I dag blev Hans Erik Bylling kåret som Årets Koldingborger 2018 ved Business Koldings nytårskur. Denne ærestitel tildeles en gang årligt en person, som på en særlig måde har gjort en indsats for Kolding og derved har gjort Kolding kendt ud over kommunegrænsen.

Kolding kan

Læs julehilsen fra Business Koldings administrerende direktør.

Fremtiden står skrevet i chokolade

Chokolade, chokolade og atter chokolade, det er hvad der møder en, når man træder ind ad døren i den familieejede produktionsvirksomhed Ole Chokolade ApS.

En weekend med iværksætteri

Hver måned året ud skriver direktør for Business Kolding klumme i Ugeavisen, som denne gang har fokus på iværksætteri.

Indstil din kandidat nu - AWARD´19

Du har nu mulighed for at indstille din kandidat til de forskellige priser, når der afholdes Awardshow den 28. februar 2019.

Indstilling til Årets Virksomhed 2018

Den 28. februar 2019 er der Awardshow, hvor Koldings erhvervsliv skal hyldes. Årets Virksomhed 2018 vil blive kåret og du har nu mulighed for at indstille din kandidat.

Indstilling til Årets Initiativpris 2018

Den 28. februar 2019 er der Awardshow, hvor Koldings erhvervsliv skal hyldes. Årets Initiativpris 2018 vil blive kåret og du har nu mulighed for at indstille din kandidat.

Indstilling til Årets Turisme Virksomhed 2018

Den 28. februar 2019 er der Awardshow, hvor Koldings erhvervsliv skal hyldes. Årets Turisme Virksomhed 2018 vil blive kåret og du har nu mulighed for at indstille din kandidat.

Indstilling til Årets Iværksætter 2018

Den 28. februar 2019 er der Awardshow, hvor Koldings erhvervsliv skal hyldes. Årets Iværksætter 2018 vil blive kåret og du har nu mulighed for at indstille din kandidat.

Er du vores nye erhvervskonsulent?

Business Kolding søger erhvervskonsulent med særligt ansvar for iværksætteri. Har du lyst til at gøre en forskel for erhvervslivet i Kolding Kommune og samtidig sørge for, at vi hjælper iværksættere, så de kommer godt fra start med deres forretningsidéer? Så er du måske vores nye kollega.

Der var magi i luften

Manipulation, hypnose, tankeeksperimenter og stor forundring var nogle af stikordene til Foreningen Business Koldings Efterårsarrangement, der denne gang havde inviteret Jan Hellesøe til at stå for underholdningen.

Hvem skal være Årets Koldingborger 2018?

Hvert år kåres en person som Årets Koldingborger. Vi leder efter en person, der har Kolding DNA i årene. Som er stolt af byen, og som er med til at profilere den uden for kommunegrænsen.

Efter Obama

Business Koldings adm. direktør, Morten Bjørn Hansen, vil hver måned skrive en klumme i Ugeavisen. Denne gang med refleksion over Præsident Obamas besøg i Kolding.

Lad os stå sammen om Kolding

Business Koldings adm. direktør, Morten Bjørn Hansen, vil hver måned skrive en klumme i Ugeavisen.

Når virksomheden brænder

Hvad gør man, når det hele brænder? Sådan bogstaveligt talt. For Carsten Noer blev det pludselig det helt store spørgsmål, da hans virksomhed Noerlak i Vamdrup brændte ned d. 18. juni. En opringning fra Business Kolding gjorde dog det hele lidt nemmere.

Kickstart din virksomhed

Kickstarter vækstforløbet henvender sig til virksomheder i Kolding Kommune, der ønsker at arbejde med dobbelt bundlinje, dvs. vækst i omsætning/indtjening og øget fokus på at være en socialt ansvarlig virksomhed.

Smag på Kolding - tak for sidst!

Foreningen Business Kolding vil gerne takke for det store fremmøde og engagement til sommerarrangementet, der blev afholdt torsdag eftermiddag hos Volkerts Fylke.

Koldings mangfoldige erhvervsliv

Business Koldings adm. direktør, Morten Bjørn Hansen, vil hver måned skrive en klumme i Ugeavisen. Denne måneds klumme omhandler Koldings mangfoldige erhvervsliv.

Comwell udvider i Kolding

Comwell ønsker at sikre sin position i Kolding og Trekantområdet med et konferencehotel, som er opdateret, og som kan tilbyde nye fantastiske rammer for møder, udstillinger, konferencer og kongresser og være et samlingspunkt for erhvervslivet, turisme, events og arrangementer.

Creative Business Cup 2018

Har du en fantastisk og innovativ ide, og arbejder du inden for den kreative sektor? Så er du måske den næste vinder af Creative Business Cup Danmark.

Lokal erhvervsfremme skal ikke styres fra København

I ly af regeringens medieudspil præsenterede regeringens forenklingsudvalg forslag til en ny centraliseret erhvervsfremmestruktur, hvor kommunerne fuldstændigt vil miste indflydelse på, hvordan man tiltrækker virksomheder og hjælper virksomheder i lokalområdet.

Erhvervsledere tager ansvar for finansiering til næste generation af virksomheder

Som første sted i Danmark går lokale erhvervsledere i Kolding kommune sammen om at skabe finansiering til tidlige iværksættere, dvs. de ambitiøse og dygtige iværksættere med et godt forretningskoncept, men som ikke endnu er langt nok i udviklingen af deres forretning, til at de kan opnå finansiering hos de traditionelle finansieringskilder som bank og business angels.

Koldings erhvervsliv hyldet til Awardshowet 2018

Humøret var højt og rammerne sat til en festlig aften, da Foreningen Business Kolding inviterede til det årlige Awardshow på Comwell Kolding, hvor Kolding Kommunes erhvervsliv blev hyldet.

Fuldt hus til Nytårskuren

Over 500 erhvervsfolk var samlet på Koldinghus til Business Koldings traditionsrige nytårskur, og de overværede en meget overrasket Peder Juelsgaard Madsen få den flotte titel som Årets Koldingborger 2017.

Peder J Madsen bliver Årets Koldingborger 2017

I dag blev Peder Juelsgaard Madsen kåret som Årets Koldingborger 2017 til Business Koldings Nytårskur. Denne ærestitel tildeles en gang årligt en person, som på en særlig måde har gjort en indsats for Kolding og derved har gjort Kolding kendt ud over kommunegrænsen.

Business Kolding søger ny direktør

Som ny frontfigur i Business Kolding bliver din hovedopgave, at fortsætte den positive udvikling med en balanceret indsats for det lokale erhvervsliv, Kolding Kommune og Trekantområdet.

49 Gazeller udnævnt i Kolding Kommune

Der er i Kolding Kommune nu 49 Gazeller mod de 43, der blev udnævnt sidste år. Virksomheden Lowenco vandt prisen som årets vækst gazelle i Syddanmark.

Afskedsreception

Business Kolding tager afsked med Adm. direktør Tommy Langhoff.

AWARD´18 - indstil din kandidat nu

Har du et bud på, hvem der skal være Årets Virksomhed i Kolding, og kender du en iværksætter, der har sparket sin virksomhed ud over rampen. Du har måske en ide om hvem der fortjener at få prisen som Årets Turist Virksomhed eller hvem der skal løbe med Initiativprisen?

Stor opbakning til Efterårsarrangementet

Godt 800 havde sikret sig billet, da Business Kolding torsdag afholdte det store Efterårsarrangement, hvor Claus Meyer & Lars Hjortshøj stod for underholdningen.

Kolding sikrer sig endnu en UNESCO titel

Kolding kan fremover smykke sig med den prestigefyldte titel Design City. Dermed er det anden gang inden for to år, at en UNESCO udmærkelse gives til Kolding Kommune.

Industrijobs er ikke kun sorte negle

Industriens uge foregår i uge 44, og i Kolding er der masser af arrangementer. Sammen med Business Kolding sætter tre lokale virksomheder også fokus på industrien som karrierevej.

Hvem skal være Årets Koldingborger 2017?

Hvert år kåres en person som Årets Koldingborger. Vi leder efter en person, der har Kolding DNA i årene. Som er stolt af byen, og som er med til at profilere den uden for kommunegrænsen.

Jobdating en succes

Når ledige skal i job, giver det større gevinst at mødes ansigt til ansigt med en kommende arbejdsgiver. Det er erfaringerne, efter at Jobcenter Kolding og Business Kolding har holdt såkaldte ”Jobdatings”.

Fuldt hus til åbning af NEXTTECH

I dag åbnede NEXTTECH dørene og der var stor interesse for det lokale 3D printcenter med viden, uddannelse og netværk.

Virksomhederne ser lyst på fremtiden

Koldings virksomheder er optimistiske, når det gælder den fremtidige vækst. Det viser den seneste konjunkturanalyse, som Business Kolding har udarbejdet i samarbejde med Dansk Erhvervsfremme, DEF.

Stor spørgelyst fra iværksættere

Op mod 70 interessenter var mødt op, da Business Kolding torsdag relancerede sin iværksætterstrategi. De var blandt andet repræsenteret ved det lokale erhvervsliv og iværksættere.

House of Innovation på nye hænder

Siden 2006 har Business Kolding stået bag iværksætterhuset, der med stor succes har været udklækningsted for Koldings nye iværksættere. Men fra 15. september 2017 overtages stedet af Nicolai Ærøbo Ebbesen og Esben Padkjær Pedersen, der sammen driver ejendomsselskabet Padkjær og Ærøbo APS.

Ny investeringsfond hjælper tidlige iværksættere

Lokale erhvervsledere vil hjælpe, der hvor banker og business angels normalt ikke kan eller vil. Sammen med Business Kolding står de bag ”Kolding StartupBoost”, som skal tilvejebringe kapital og kompetencer til iværksættere.

Ny og bedre service til turisterne

Sommeren 2017 bliver første sæson med den nye Servicestrategi. Vi vil møde gæsterne på gaden, og hvor der er mange gæster samlet.

NEXTTECH har ansat visionær direktør

Det bliver koldingenseren, Hanne Thøgersen, der skal stå i spidsen for at bringe produktionsvirksomheder i front med at integrere additive manufacturing (AM) - ofte også kaldet 3D print. Hun kommer fra en stilling som leder af Indkøb og Category Management hos Orkla Foods, og tiltræder 1. august.

Design er for alle

Hver måned året ud skriver direktør for Business Kolding klumme i Ugeavisen.

Kendt ansigt i Business Kolding får nyt job

Efter 11 begivenhedsrige år i Business Kolding har tidligere Økonomichef og nu Business Development Manager, Kirsten W. Christiansen fået nyt job i en af vores lokale virksomheder.

BlueKolding hiver pris til Kolding

Et stort tillykke til BlueKolding, som løb med prisen 'Clean Solutions', da første halvdel af de prestigefyldte Danish Design Awards blev uddelt i Købehavn.

Eksport af sundhedsløsninger

Tirsdag havde Kolding Kommune besøg af en gruppe delegerede fra Kina og Jamaica. De var i Danmark for at høre mere om det danske sundhedssystem og finde nye mulige samarbejdspartnere indenfor sundhedsløsninger.

Trekantområdet i vækst – sammen?

Hver måned året ud skriver direktør for Business Kolding klumme i Ugeavisen. I denne måned er der fokus på samarbejde i Trekantområdet.

Udvikling af transport og logistik

Der er behov for en fortsat udvikling af rammevilkår og vækst i Transport og Logistik erhvervet – herunder holde/hvileplads for chauffører.

Har du en fantastisk og innovativ ide?

Jagten på Danmarks mest innovative kreative iværksætter er skudt i gang. Har du en fantastisk og innovativ ide, og arbejder du inden for den kreative sektor? - Så er du måske den næste vinder af Creative Business Cup Danmark.

To Koldingfolk i bestyrelsen

Chefen for Iværksætteri og Entreprenørskab hos Business Kolding, Claus Nygaard Jensen er indtrådt i bestyrelsen for Fonden for Entreprenørskab Syddanmark (FFE), og den koldingensiske erhvervskvinde Mette Høi Davidsen fortsætter som formand.

Hvad laver dit lokale erhvervskontor?

Nu har du mulighed for at se hvad dit lokale erhvervskontor - Business Kolding laver. Book et møde med en af vores erhvervskonsulenter og få vejledning og sparring.

Awardsshow 2017 - Tak for sidst

Sikke et brag af en fest i fredags, hvor hele Kolding Kommunes erhvervsliv blev hyldet til Awardshow 2017. Vi vil gerne takke jer for at være med til at bidrage til den fantastiske stemning og vi håber, at I hyggede jer.

Nyt samarbejde bringer produktionsvirksomheder i front med 3D

Virksomheder får sammen med forsknings- og uddannelsesinstitutioner en unik mulighed for at lære, afprøve og producere ved hjælp af den nyeste 3D teknologi. En viden som skal ruste virksomhederne til at udnytte fremtidens muligheder. Det sker ved etableringen af NEXTTECH.

Er du ildsjælen...

… der brænder for iværksætteri, og har du lyst til at skabe de optimale rammer for iværksættervirksomhederne i House of Innovation, så er du lige den person, som vi søger.

Nyt ansigt hos Business Kolding

Vores nuværende Event- og Netværkskoordinator Anne Halskov har fået tilbudt nyt job som Designchef hos Isabella i Vejle og fratræder derfor sin stilling den 28. februar 2017.

Rekordmange indstillinger

Lige nu er der lukket for indstillinger til årets priser og netop nu er de forskellige juryer igang med at udvælge 3 nominerede til hver kategori.

Ny erhvervskonsulent fundet

Business Koldings nye erhvervskonsulent med fokus på internationalisering og eksport er fundet.

Rekordmange til Nytårskur

Over 500 erhvervsfolk var samlet på Koldinghus til den traditionsrige nytårskur, og de overværede en meget overrasket Jesper Buch få den flotte titel som Årets Koldingborger.

Kolding skal have ny kommunaldirektør

Økonomiudvalget i Kolding Kommune har i dag besluttet at indstille til Byrådet, at samarbejdet med kommunaldirektør Henrik Beyer skal ophøre.

Hvem har gjort det så godt, at de skal have en pris?

Har du et bud på, hvem der er Årets Virksomhed i Kolding, og kender du en iværksætter, der har sparket sin virksomhed ud over rampen. Så indstil dem, så de kan få et velfortjent skulderklap.

Er du vores nye Turisme-og handelskonsulent?

Business Kolding har ansvaret for indsatserne inden for erhverv og turisme. Der er lagt en ny erhvervsstrategi frem til år 2022 og der er store forventninger til den fortsatte tiltrækning af såvel privat- som erhvervsturisme i Kolding Kommune.

Ny skærm viser vej til aktiviteter i Kolding

En storskærm på tombolapladsen, på hjørnet af Søndergade og Helligkorsgade, skal fremover hjælpe både turister og lokale borgere med at finde ud af, hvad der sker i kommunen.

Rejserapport fra Start-up Tel Aviv

Delegation fra Kolding har været i Tel Aviv for at hente mulig inspiration med hjem til fortsat udvikling af det store fokus på iværksætteri og entreprenørskab i Kolding. Læs rejserapport fra Business Koldings adm. direktør Tommy Langhoff.

Kolding Light Festival slog alle rekorder

Weekendens Light Festival i Kolding slog alle rekorder, ikke blot var der mere en dobbelt så mange installationer i forhold til sidste år, antallet af besøgende blev også næsten fordoblet. Således kunne Kolding glæde sig over at ca. 123.000 besøgte byen henover weekenden.

Køb din billet til årets erhvervsfest

Business Kolding inviterer til årets erhvervsfest 2017. Det bliver en fortryllende aften med rød løber, blitz, middag og hyldest af Kolding Kommunes erhvervsliv.

Ekstra fart på iværksætterindsatsen

I tråd med Kolding Kommune og Business Koldings Erhvervsstrategi 2022 er der fokus på at engagere og facilitere alle gode kræfter i erhvervsmiljøet til gavn for iværksætterindsatsen.

Nye ansigter

Business Kolding har pr. 1.december ansat 30-årige Amanda Adelborg Hedevang som ny iværksætterkonsulent.

Flot opbakning til Store Netværksdag

Idag var 310 erhvervsfolk fra godt 100 forskellige netværk i Kolding Kommune samlet på Innovationsfabrikken, da Business Kolding for 2. gang tog initiativ til Store Netværksdag.

Gazeller i Kolding

Idag blev regionsvindere, en digital gazelle samt en fremstillingsgazelle i Region Syddanmark kåret.

DSEB´s Innovations- og Entreprenørskabspris uddelt

Torben Bager, professor ved SDU og Ivan Tyrsted, direktør, hædres torsdag med DSEB´s Innovations- og Entreprenørskabspris på 100.000 kr. Pengene skal bl.a. bruges til at udvikle træningsforløb for SDU-studerende, der ønsker at udvikle og internationalisere deres nystartede virksomhed.

Årets Virksomhed 2016

Under årets Awardshow den 23. februar 2017 kåres Årets Virksomhed 2016, og du har nu mulighed for at indstille din kandidat.

Er du vores nye kollega?

Business Kolding søger en Erhvervskonsulent med fokus på eksport og internationalisering.

Erhvervschef søger nye udfordringer

Erhvervschef Jesper Vestergård Hansen forlader Business Kolding til fordel for Det Syddanske kontor i Bruxelles med arbejdsplads i Odense.

Erhvervsdirektørens klumme

Hver måned året ud skriver direktør for Business Kolding klumme i Ugeavisen. I denne måneds klumme er det virksomhederne, som skal kigge indad, når de efterlyser nye talenter og arbejdskraft. Virksomhederne skal nemlig selv bidrage til at udvikle talentmassen. Deltag i debatten, kunne din virksomhed gøre mere for talentudviklingen?

Værtsfamilier søges!

Vil du åbne dit hjem for en udenlandsk iværksætter, så giver vi en middag på Koldinghus.

Turist- og handelschef søger nye udfordringer

Turist- og Handelschefen i Kolding, Annemarie Michelsen, har sagt sit job op. Hun skal i stedet tiltræde en projektlederstilling hos DGI marketing i Bredsten pr. 1. november 2016.

Bliv klædt ordentlig på

Danske og europæiske erhvervskonsulenter kan give din virksomhed et hurtigt overblik over de forskellige støtteprogrammer, der er i Danmark og Europa.

Koldings erhvervsliv i topform

For første gang har Business Kolding foretaget en konjunkturanalyse blandt medlemmerne, og resultaterne er særdeles opløftende og indeholder brugbar viden.

Billetsalget er startet

Så er det igen tid til Foreningen Business Kolding, Kolding Handelsråds og Kolding Turistforenings store efterårsarrangement den 6. oktober 2016 i Sydbank Arena. Det bliver en aften fuld af smag og inspiration.

Gratis hjælp til virksomheder, der vil være grønnere

Vil din virksomhed have hjælp til at bruge ressourcerne bedst muligt? Mindske CO2-udslippet? Tjene penge på restaffaldet? Eller en helt anden miljøopgave? Så har du nu mulighed for at få gratis hjælp fra en grøn forandringsagent i praktik.

Fortæl os om din gode idé

Har du en god idé, som du gerne vil føre ud i livet, kan du søge midler i TREFOR Værdipulje.

TDC Group vender hjem til Kolding

150 nye arbejdspladser. Det er, hvad Kolding Kommune kan se frem til, når TDC Group efter sommerferien etablerer et nyt YouSee call-center i Kolding på deres gamle 118-adresse i Klostergade 21-25.

Nordic Media uddelte legat

Vinderen blev Anding Engineering and Design. Legatet, der består af en 360 graders kundeanalyse, blev uddelt i går til Innovations bootcampen på IBC. Vinderen blev udvalgt efter en afstemning blandt deltagerne på campen.

Visit Kolding vil ud og møde turisterne

Visit Kolding lukker derfor turistbureauet på Akseltorv og omformer serviceaktiviteterne, så de i langt højere grad tilrettelægges efter gæsternes forbrugsmønstre, begivenheder og sæsonen.

Flere end 100 nye medlemmer på et år

Det går stærkt hos Business Kolding. I løbet af de seneste 12 måneder har mere end 100 virksomheder meldt sig ind i Foreningen Business Kolding.

Erhvervsdelegation i Taiwan

Med Borgmester Jørn Pedersen i spidsen er en erhvervsdelegation fra Kolding netop nu i Taiwan, for at fortælle om de gode designhistorier. Kolding Kommune har nemlig stor erfaring i designdreven innovation, og det er blevet bemærket ude i verden.

Koldinghus får nyt permanent lys

Torsdag aften var Slots- og Kulturstyrelsen på besøg i Kolding for at godkende den nye belysning af Koldinghus. Der skal foretages mindre justeringer af lyssætningen, og når disse er fortaget, vil den endelige godkendelse blive givet.

Stor vækst i de syddanske forskerparker

Syddanske Forskerforsker er med i Pakhus-projektet på havnen, der fra august omdannes til et innovationsmiljø for både etablerede virksomheder, iværksættere og studerende. Og erfaringerne andre steder fra er særdeles positive.

Sammen med erhvervslivet - 2016

I årets udgave kan du læse om, hvorfor Vattenfall valgte Kolding, hvordan man vil afhjælpe trængslen på vejene og hvad Kolding byder på som studieby.

Materialekendskab, produktion og lærlingesnak

Onsdag inviterede virksomheder over hele landet 7. & 8. klasses skoleelever indenfor til at arbejde med deres hænder og snakke med faglærte medarbejdere og lærlinge om deres uddannelse og job.

Projektchef går på pension

Torsdag den 17. marts siger Business Kolding farvel til projektchef Michael Ahring Petersen, der har valgt at gå på pension.

Mentor, makker og muligheder

Business Kolding vil lokke flere ingeniører til Kolding med en ny kampagne, der skal sætte fokus på Kolding og Trekantområdet som arbejdssted.

Awardshow 2016 - Tak for sidst!

Sikke et brag af en fest i fredags. Vi vil gerne takke Jer for den gode stemning. Vi håber I hyggede Jer, og at I fik netværket med nye mennesker.

Kolding får sit eget "Wall Street"

Bankerne samler sig i Kolding. Både Sydbank og Danske Bank vil bygge nye afdelinger, og de har netop offentliggjort, at de nu bliver naboer i Design City i Kolding. Danske Bank rykker tilmed 125 arbejdspladser til byen.

Rasmus Bjerg bliver Årets Koldingborger 2015

Den 39-årige skuespiller har aldrig glemt sin barndomsby, som han omtaler flittigt i diverse interviews. Det har givet positiv fokus på Kolding og ikke mindst Vester Nebel.

Invitation til håndbold topkamp

Onsdag d. 2. december kl. 20:30 spiller KIF Kolding København topkamp mod BSV. Du har nu mulighed for at få billetter til denne topkamp.

39 Gazeller i Kolding

Kolding kan endnu en gang bryste sig af at have mange gazellevirksomheder i kommunen.

Spændende virksomhedsbesøg

Business Koldings medlemmer kunne onsdag opleve én af de mest energieffektive fabrikker i verden - Saint-Gobain ISOVER A/S i Vamdrup, som blev etableret i 1982.

SMV´ere skal ud over eksportrampen

Mange har nemlig potentialet, - de bruger det bare ikke. Langt flere små og mellemstore virksomheder, skal kigge ud over landegrænsen, når de tænker forretning. Der er nemlig både penge og vækstmuligheder, hvis det gøres rigtigt.

Hvem skal være Årets Koldingborger 2015?

Hvert år kåres en person som Årets Koldingborger, og i år er ingen undtagelse. Vi leder efter en person, der har gjort noget for Kolding, enten internt i kommunen, eller eksternt ved at have sat Kolding på landkortet. Indstil din kandidat.

Medlemsbesøg var ikke kun vand

Business Koldings medlemmer var onsdag på besøg hos virksomheden BlueKolding, det tidligere Kolding Spildevand.

Iværksætterindsatsen slår nu igennem

Siden Business Kolding og Kolding Kommune lancerede Erhvervsstrategi 2022 i februar i år, har der været fokus på rammerne for Koldings iværksættere.

Netværk dig til fordele

Ny brochure på gaden, hvor du kan se hvad andre har fået ud af at være en del af netværket i Business Kolding.

Kom igang med eksport

Så kontant var udmeldingen fra udenrigsminister Kristian Jensen, da han besøgte Dansk Eksportdag 2015, som blev holdt i Kolding.

Tommy Langhoff ny formand i DEF

Business Koldings adm. direktør, Tommy Langhoff er valgt til ny formand, for DEF, Dansk Erhvervsfremme i Region Syddanmark.

Stor spørgelyst om trafik

Repræsentanter fra erhvervsliv og havnen var her til morgen samlet for at drøfte og komme med ideer til trafikstrukturen i Kolding.

Kolding går frem på erhvervsvenlighed

Erhvervslivet er generelt godt tilfreds med servicen i Kolding Kommune, der rykker syv pladser frem til nummer 16 på DI’s årlige Erhvervsklimaundersøgelse.

Festdag for Business Kolding

Business Kolding kan i dag fejre 20 års jubilæum, og det blev markeret ved en kort og uformel reception.

Koldinghus bliver "brandet" - ikke brændt

Flere borgere har i de sidste par dage været bekymrede for Koldinghus. Årsagen er, at der i øjeblikket er en række test af en ny belysning på det gamle kongeslot, og det betød i weekenden, at man tændte lys i de fire tårnkamre.

Business Koldings kommentar til leder i Børsen

Børsen satte forleden spørgsmålstegn ved, om den erhvervsfremmeindsats der ydes også batter. Læs Børsens leder fra den 21. august og se Adm. direktør i Business Kolding Tommy Langhoffs kommentar.

Ambassadør på besøg i Kolding

Danmarks ambassadør i Indien og fra i næste uge Danmarks ambassadør i Japan, Freddy Svane var torsdag på besøg i Kolding.

Den skridsikre strømpe udstilles på kulturnatten

Den koldingensiske strømpefabrik, KT Strømpen har lavet mange ting, men aldrig har et af deres produkter været så populære, at de ligefrem skulle have deres egen stand på Kulturnatten i Kolding.

Cykelløb med god stemning

En lille skare af Business Koldings medlemmer fik et foredrag i særklasse, da der onsdag i sidste uge blev afholdt Spar Nord Grand Prix i Kolding.

Christiansfeld er udnævnt til verdensarv

Lørdag blev Christiansfeld udpeget som verdenskulturarv. Det skete på UNESCO komiteens møde i Bonn. Dermed har Danmark nu 6 steder på den attraktive verdensarvsliste.

Diplom for indsats på miljøområdet

Erhvervsnetværket Green Network og direktør i Business Kolding, Tommy Langhoff, overrakte 16. juni byggematerialeproducenten Alfix diplom og flag som bevis på deres miljø – og arbejdsmiljøindsats.

Fint besøg fra Japan

Prime Cargos nye japanske ejere fra Mitsui-Soko Group var i dag på besøg i Kolding for at se nærmere på deres danske investering.

Socialøkonomi er ren business

Virksomhederne skal ikke ansætte folk med særlige behov, fordi de har ondt af dem, men fordi de kan få arbejdskraft, der kan noget helt særligt. Det er god forretning.

Konference satte spot på fremtidens produktionsmuligheder

Trekantområdet har førertrøjen på, når der tælles arbejdspladser i industrien. Derfor var det også Trekantområdet, der i denne dannede ramme om en konference om de udfordringer og muligheder, der er for produktionsvirksomhederne i Danmark.

Koldings drenge fejres på Akseltorv

Guldvinderne fra KIF Kolding København vandt slaget på håndboldbanen i søndags. Og nu er det byen og sponsorernes tur til at hylde dem.

Gæmelke samlede 200 gæster

Rigtig mange medlemmer og samarbejdspartnere mødte op til reception, da Tove Gæmelke onsdag d.13.maj fejrede sin 60 års fødselsdag.

Kreativitet løser flaskehals

Manglende kvalificeret arbejdskraft og bøvl med håndtering af jobopslag og ansøgninger, fik elektrikervirksomheden B. Schrøder i Vamdrup til at tænke kreativt.

Smidighed fører til vækst

Regelsæt, bureaukrati og langsommelighed er dræbende for væksten. Derfor har Kolding Kommune fået mere smidighed ind i sagsbehandlingen, når virksomheder vil flytte til byen.

Stor tilfredshed med Business Brunch

Onsdag formiddag den 15. april blev der for andet år i træk holdt Business Brunch på SDU i Kolding. Arrangementet skabte stor begejstring både hos virksomheder og studerende.

Bacon og Business

For andet år i træk afholder Business Kolding, IDEA og SDU Erhverv onsdag den 15. april Business Brunch på SDU i Kolding. Arrangementet kobler virksomheder og studerende sammen.

Eksport til Finland

Ønsker din virksomhed at øge eksporten til Finland, eller vil I ind på det finske marked. Så tag en snak med den danske ambassadør.

Grøn maling er det nye sort

Klimaet er i fokus hos Iso Paint Nordic, som i dag er værter for tagmalere fra hele landet. 120 tagmalere skal have ny viden om klimaet og energibesparende maling. Og så kigger vejrvært, Peter Tanev også forbi, for at klæde tagmalerne på til de kommende års udfordringer.

En million til iværksætter-talenter

Der er en million kroner på vej til iværksættermiljø i et tidligere pakhuse på Kolding Havn. I Pakhuset er det meningen, at studerende og virksomheder kan mødes, så drømme og nye ideer kan opstå.

Årets priser er uddelt

Vinderne af Foreningen Business Koldings tre priser blev under festlige former og live sms-afstemning fundet ved Awardshowet på Comwell torsdag aften.

Kolding Handelsråd søger ny formand

Efter 14 år som formand for Kolding Handelsråd har reklamebureauejer Viggo Frydenborg Schantz valgt ikke at genopstille til formandsposten for Kolding Handelsråd. Kolding Handelsråd søger derfor en ny kandidat til formandsposten.

Kongen af Koldinghus Årets Koldingborger

Poul Dedenroth-Schou bliver Årets Koldingborger 2014. Han er netop blevet kåret i forbindelse med Business Koldings nytårskur, som traditionen tro bliver afholdt på Koldinghus. Stedet hvor han i mange år har haft sin gang.

Business Kolding organisationens fysiske placering

Business Kolding arbejder, som det har fremgået af nyhedsstrømmen i uge 2, på etablering af et innovationsmiljø i Bornholmerpakhuset på Kolding Havn. Business Kolding ønsker at flytte ind i dette nye innovationsmiljø.

Nyt innovationsmiljø på havnen

Iværksætter-talenter skal opdages langt tidligere, derfor er Business Kolding nu klar med endnu et iværksættermiljø.

Glædelig jul og godt nytår

Business Kolding ønsker virksomheder, borgere og samarbejdspartnere en god jul og et godt nytår.