Amazon gør klar til at komme til Danmark - hvordan bliver du klar til Amazon?

Få et indblik i hvad Amazon er og hvilket potentiale platformen kan have i dit marketing-køkken. Du får konkrete værktøjer, så du kan vurdere din virksomheds potentiale på Amazon. 

Vi kommer bl.a. ind på:

  • Hvad er Amazon?
  • Hvordan vurderer du dit potentiale på Amazon?
  • Hvad skal du være opmærksom på?
  • Opskriften på at komme i gang. 

Oplægsholderen

Jens Vittrup fra WeMarket er dagens oplægsholder. Jens har mange års erfaring med Amazon og hjulpet både lidt mindre og store danske virksomheder at få succes på Amazon. I dag arbejder han udelukkende med Amazon, både på praktisk og operationelt niveau, så han kender til de udfordringer, som man kan løbe ind i hos Amazon. 

Netværksrunde

Efter oplæg og en kort pause er der  mulighed for at deltage i en netværksrunde. I netværksrunden får du mulighed for tre 1:1-samtaler med i alt 3 af de andre deltagere. 
1:1 samtalerne giver dig mulighed for at lære tre deltagere lidt bedre at kende og evt. få sparring på din markedsføring, dine udfordringer eller din virksomhed.

Marketing á la Carte

Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I seks serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Marketing á la Carte - fra menukortet

29. oktober 2021
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 250 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
6077 6027