Nu har du mulighed for at deltage i et gratis træningsforløb, der skal styrke den online indsats i virksomheden. Henvender sig til små og mellemstore virksomheder.

I samarbejde med Google og OnlinePartners tilbyder Business Kolding små og mellemstore virksomheder gratis træningsforløb i at få “Succes Online”. Hvad enten du skal i gang for første gang, eller du skal prøve noget nyt, vil dette forløb hjælpe dig med at gribe digitaliseringens muligheder for at nå flere kunder billigere og på trods af geografiske begrænsninger.


Kick off - 16. september kl. 8.30-10:
Kom og hør mere om programmet og tag en snak med Google og OnlinePartners.


Modul 1 - Online tilstedeværelse - 30. september kl. 8-12:
På Modul 1 vil OnlinePartners lære dig, hvordan din hjemmeside skal bygges op og hvordan du bedst kommunikerer dit budskab til dine kunder.


Modul 2 - Få flere kunder - 7. oktober kl. 8-12:
Dette modul ser nærmere på kundeadfærd på internettet. Du vil bl.a. blive undervist i forskellige redskaber, der kan hjælpe din virksomhed til at optimere dit website, så det matcher kundens adfærd. 

Modul 3 - Skab trafik til dit site - 21. oktober kl. 8-12:
Hvordan kan du tiltrække de rigtige kunder til din virksomheds hjemmeside? På dette modul gennemgås en række forskellige kanaler, bl.a. søgemaskineoptimering og mobil marketing, og hvorledes disse spiller sammen i kundens købsproces.

Modul 4 - Forretningsudvikling & eksport - 28. oktober kl. 8-12:
Digital infrastruktur, sociale medier, e-mailmarkedsføring, og gradvis internationalisering af hjemmesiden. Hvor og hvordan kan din virksomhed finde hjælp til yderligere udvikling og succes online.

 

16. september 2015
kl. 08:30 - 10:00
House of Innovation
Jernbanegade 27
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 500 kr,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@houseofdesign.biz
21590221
De efterfølgende moduler afholdes hos Kolding Uddannelsescenter, Ågade 27 Kolding