Traditionen tro inviterer Business Kolding til et eksklusivt event kun for iværksættere, der har startet selvstændig virksomhed i Kolding kommune indenfor de seneste tre år.

Det kræver mod og viljestyrke at starte egen virksomhed. Derfor vil Business Kolding gerne hylde jer, som starter op som iværksættere. Vi vil derfor gerne invitere de iværksættere, der inden for de sidste 3 år har oprettet et CVR-nummer i Kolding Kommune til et eksklusivt netværksarrangement. Det foregår i forbindelse med Foreningen Business Koldings efterårsarrangement onsdag den 30. oktober.

Hos Business Kolding synes vi det er vigtigt at hylde jer, der har turde tage springet og blive iværksættere. Derfor lægger vi op til en aften, hvor du både får faglige oplæg, bobler og middag med netværk.

”Vi vil godt hylde deres mod til at starte virksomhed. Det er først og fremmest i de nye virksomheder, at de nye job opstår. Netop derfor er iværksætteri helt centralt for samfundsøkonomien, og netop derfor er der behov for at understøtte det i Kolding kommune så for byen er det også vigtigt, at vi får dem godt fra start, og at de får viden om de muligheder, vi har for at hjælpe dem", siger Adm. Direktør, Morten Bjørn Hansen fra Business Kolding.

Er du en af Koldings Helte, får du en helt eksklusiv VIP adgang. Efter middagen, har vi reserveret eksklusive pladser til dig, når Mascha Vang og Frank Hvam skal på scenen til Foreningen Business Koldings store efterårsarrangement.

Der er reserveret 1 billet pr. virksomhed, og det er gratis at deltage. Tilmelding skal ske senest 23. oktober 2019.

Bemærk venligst også at der er et begrænset antal pladser, og tilmelding foregår ved "først til mølle"-princippet.

30. oktober 2019
kl. 16:30 - 21:30
Bramdrupdam Sports- & Mødecenter
Bramdrupskovvej 110
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Sannie Poulsen
sanpo@businesskolding.dk
2125 0286