Kolding har 5.600 studerende på de fire videregående uddannelsesinstitutioner og tilbyder flere end 45 videregående uddannelsesretninger.

Designskolen Kolding
Erhvervsakademi Kolding
Syddansk Universitet Kolding
University College Syddanmark

Fra ble til ph.d.
Design, innovation og entreprenørskab er vigtige elementer for Kolding Kommune. Derfor har børn allerede i vuggestue- og børnehavealderen chancen for at blive bekendt med deres kreative side. F.eks. tilbyder DesignBørnehuset SanseSlottet i Vonsild aktiviteter, der træner børnenes kreative, eksperimenterende og skabende side.

Designskolen Kolding og Syddansk Universitet tilbyder designuddannelser op til ph.d.-niveau.

Kolding Gymnasium
Kolding Gymnasium tilbyder The International Baccalaureate Diploma Programme (IB), der er en international studentereksamen. Programmet giver både adgang til danske og udenlandske universiteter. Undervisningen foregår på engelsk.

Studiemiljø
I Kolding Kommune arbejder uddannelsesinstitutionerne hele tiden på at styrke og udvikle studiemiljøet, da dette er med til at påvirke de unges valg af videregående uddannelse. Det unikke ved Kolding som studieby er de mange forskellige studieretninger, som giver mulighed for at arbejde på tværs af uddannelsesinstitutionerne.

Kolding Kommune har udarbejdet et portræt af Kolding som studieby – ”Jagten på det særlige DNA”. Klik på folderen herunder.

Se endvidere Studieby Kolding.

Kontakt for mere info

Tel +45 4096 5505
tg@businesskolding.dk
Chef, Erhvervsudvikling

Tove Gæmelke

Navigation

  1. Etablering
  2. Udvikling og vækst
  3. Erhvervsservice