Design Network Kolding, REINHOLDT // RUD og Business Kolding inviterer designere, kreative, og andre med interesse for design til at møde ligesindede og få lidt inspiration med hjem.

Kom til DesignBar hos REINHOLDT // RUD, hvor Heidi Reinholdt og Thomas Rud fortæller om deres arbejde i spændingsfeltet mellem design og arkitektur, og hvordan de komplementerer hinanden med deres forskellighed i fokus, faglighed og kompetencer. 

REINHOLDT // RUD er en tegnestue, der arbejder med projekter inden for arkitektur, indretning, interiør og retail. Deres projekter spænder vidt fra arkitekttegnede huse, ombygninger af private hjem til indretning af stemningsfulde restauranter, kontorer og butikker.

Heidi Reinholdt er uddannet designer og har særlig fokus på at skabe stemning og atmosfære i indretningen gennem materialer, farver og tekstiler, uanset om det handler om en personlig eller konceptuel løsning. Målet er at få æstetikken til at spille sammen med arkitekturen og de krav til funktionalitet, der stilles i et givent rum.

Thomas Rud er uddannet arkitekt (cand.arch.) fra Arkitektskolen i Aarhus og tog afgang fra Afdelingen for Møbel og Rumkunst. Thomas arbejder med hele spektret inden for arkitektur med særligt fokus på udvikling af butiksdesigns, kontorprojekter, møbel- og lysdesign. I sine arkitektur- og designløsninger prioriterer Thomas at arbejde med naturlige materialer og har fokus på at skabe et enkelt og autentisk udtryk.

Program
15:00

Velkomst med drinks og snacks

15:15

Præsentation af REINHOLDT // RUD

15:45

Netværk

17:00

Tak for i dag

11. april 2024
kl. 15:00 - 17:00
REINHOLDT // RUD
Dalbygade 40 R
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221