Cykelstafetten er for motionscyklisten, og derfor kan alle deltage. Hold består af 3 personer, der skiftes til at cykle i fire timer på en rundstrækning. Mens et holdmedlem cykler på ruten, kan de to andre hygge sig på stævnepladsen/Borchs Gård. Cykelstaffen er for alle, og der vil være både medlemsvirksomheder, personale, kunder, leverandører, familie og venner på dagen.

Business Kolding samarbejder med Cykelstafetten Spar Nord 2017 og kan tilbyde medlemmer af Kolding Handelsråd, Kolding Turistforening og Foreningen Business Kolding et stafethold, med 3 personer, til 500 kr. (normalpris 750 kr. + moms), hvilket dækker deltagelse i Cykelstafetten.

Det bliver muligt at tilkøbe bespisning + drikke for 75 kr. pr. person, men ellers er man selvfølgelig også velkommen til selv at arrangere bespisning. Har man som virksomhed brug for et telt i Borchs Gård, kan dette tilkøbes.

Vi ses på dagen, og kig gerne forbi vores telt.

Læs mere og tilmeld dig her ↗
15. august 2017 kl. 17.00
Dette kursus går under navnet Iværksætteri i praksis, og er et aftenkursus over syv aftener for dig, der vil sikre at du har det fulde overblik over alle områder af virksomhedsdriften.
Læs mere og tilmeld dig her ↗
31. august 2017 kl. 15.00
Kom til medlemsarrangement hos Business Kolding og hør Kristina Schou Madsen fra Kristina Extreme Running fortælle om sine mentale strategier, da hun i 2016 vandt verdens hårdeste etapeløb Jungle Ultra, og hvordan disse strategier også kan gøre sig gældende i erhvervslivet.
Læs mere og tilmeld dig her ↗
10. september 2017 kl. 11.00
Den 10. september inviteres du til Syddansk Jobfair i København.
Læs mere og tilmeld dig her ↗
16. september 2017 kl. 11.00
Stafet For Livet kommer til Kolding. Det er et døgn, hvor der sættes fokus på kræftsagen. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper.
Læs mere og tilmeld dig her ↗
Frameld nyhedsbrev