Sæt allerede nu kryds i kalenderen onsdag d. 30. oktober, hvor Foreningen Business Kolding, Kolding Turistforening og Kolding Handelsråd inviterer til årets Efterårsarrangement.

Efterårsarrangementet byder traditionen tro på masser af netværk, middag og i år kan vi med stor fornøjelse præsentere stand-up komiker Frank Hvam, som aftenens underholdning.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen og tag alle kollegaerne eller personaleforeningen med til en underholdende aften i Bramdrupdam Sports- & Mødecenter.

Billetprisen er 200 kr. inkl. spisning.

Billetsalget starter snarest – mere information følger.

Andre nyheder

Flot pris til Koldingvirksomhed

Beckhoff Automation ApS har netop vundet prisen German Company of the Year 2019. Samtidig har de taget første spadestik til et nyt domicil på 1500 m2, der bliver teknologisk velforsynet med deres egne produkter – og dermed kommer til at fungere som et levende showroom for kunderne.

Et liv med salg, marketing og kommunikation

Når man sidder og snakker med Thomas Hjortshøj, beboer i Pakhuset, får man hurtigt det indtryk, at dét man ikke kan – det kan man lære. I hvert fald har han prøvet rigtig meget – og de seneste 20 år som selvstændig.