Dét skal I hyldes for: Virksomhederne i Kolding gør en kæmpe forskel! SammenomJOB er en hyldest til virksomhederne i Kolding Kommune, der hver dag arbejder for at skabe bæredygtige jobs.

28. oktober 2022

Men hvad er et bæredygtigt job? Det er f.eks.:

  •  At skabe jobs til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Det kan være, at I hjælper en langtidsledig i job med ganske få timers arbejde i ugen, for at skabe fodfæste og danne rutiner på arbejdsmarkedet igen. Det kan også være ansættelse af en fleksjobber eller en borger med fysiske eller psykiske udfordringer.
  • At arbejde aktivt med forebyggelse af sygefravær, og sikre en hurtig tilbagevenden for sygemeldte medarbejdere. Det kan være gennem en klar, overskuelig plan for din sygemeldte medarbejder eller gennem et stort fokus på arbejdsmiljø, der sikrer trivsel som kan være en væsentlig faktor i forebyggelse af sygemeldinger.
  • At skabe jobs, og jobindgange til arbejdsmarkedet, for flygtninge og/eller indvandrere. Ofte har de brug for ekstra støtte til de kulturelle, sproglige og kompetencemæssige forskelle, der er forbundet med at starte i job i et nyt land.

Prisen skal hylde jer, vores lokale virksomheder, men også inspirere til at skabe større ringe i vandet i Koldings erhvervsliv, når det handler om at stå SammenomJOB. Men mange virksomheder skaber allerede bæredygtige jobs – og det gør din virksomhed måske også?

Er det din virksomhed, der fortjener en hyldest for gode tiltag, der hører under to af de tre kriterier? Eller kender du en virksomhed, der gør? Læs mere om kriterierne for prisen og find indstillingsskemaet, på www.kolding.dk/sammenomjob

Der er indstillingsfrist den 15. december kl. 12.00.

For mere information eller spørgsmål om SammenomJOB prisen, kan du kontakte Tom og Heidi hos Jobcentret, som også kan hjælpe dig med at udfylde indstillingsformularen:

Kontakt

Tom Walther
Virksomhedskonsulent
Mail: tomwa@kolding.dk
Mobil: 2054 2796

Heidi Byriel Thorleifsson
Administrativ medarbejder
Mail: hbyt@kolding.dk
Mobil: 2134 7336