Succes online er succes for hele din virksomhed. I alliance med landets førende digitale eksperter og partnere inviterer Google, OnlinePartners og Business Kolding derfor til 5 Succes Online workshops.

Den gennemsnitlige dansker har mere end 3 forbundne enheder, og bruger internettet til alt fra kommunikation med det offentlige til handel af dagligvarer. De store danske virksomheder er allerede online. Men rygraden i den danske økonomi, vores små og mellemstore virksomheder, er bagud og i meget mindre grad aktive online.

Med den baggrund gik Google og IBIZ-Center sammen med Erhvervsstyrelsen og 6 andre partnere om at skabe Succes Online tilbage i 2012, som har til formål at hjælpe netop de små og mellemstore virksomheder med at udleve deres online potentiale. I dag, tre år senere, har vi i tæt samarbejde med landets Kommuner, Erhvervsråd og Væksthuse trænet over 2.500 virksomheder fordelt på mere end 40 kommuner i hvordan, små og mellemstore virksomheder bedst får succes online.

Succes online er succes for hele din virksomhed. Kunderne er klar på nettet og e-handlen slår rekorder år for år. Det giver konstant nye digitale forretningsmuligheder og udfordrer den måde, du driver virksomhed på. Landets store virksomheder har for længst kastet sig over mulighederne. Men hvad med din virksomhed? Sandsynligheden for at misse det næste digitale tog er stor. Det er nu du skal stige på.

 

OnlinePartners står for undervisningen på følgende 5 workshops: 

Online tilstedeværelse – 6. maj kl. 8.30-12.30
Bliv klogere på din virksomheds tilstedeværelse på nettet. På denne workshop vil du blive introduceret til hvordan du forbedrer opbygningen og designet af din hjemmeside og sikrer tilstedeværelse igennem Google My Business.


Brug data i din virksomhed – 20. maj  kl. 8.30-12.30
Dine kunder bidrager med værdifuld data. På denne workshop vil du som deltager lære hvordan værktøjer som eksempelvis Google Analytics kan hjælpe dig til at forstå dine kunders adfærd og højne konverteringen fra din online tilstedeværelse.


Skab trafik til dit site – 27. maj  kl. 8.30-12.30
Verdens bedste hjemmeside skaber ikke meget salg uden besøgende. På denne workshop vil nogle af de mest populære online markedsføringskanaler såsom søgemaskine, banner og videoannoncering blive gennemgået, og du vil blive klædt på til at bygge dine første kampagner.


Sociale medier og kunderelation – 17. juni  kl. 8.30-12.30
Kunderelationer er også afgørende selvom du flytter dele af din virksomhed online. Denne workshop vil derfor tage udgangspunkt i hvordan sociale medier og e-mailmarkedsføring kan hjælpe dig til at skabe bedre relationer til dine kunder i en online verden.


SEO og kommunikation – 24. juni  kl. 8.30-12.30
Den rigtige kommunikation kan være altafgørende, især på nettet hvor dine tekster hjælper dig til en bedre placering på søgemaskiner verden over. På denne workshop lærer du derfor både at skrive tekster til nettet samt hvorledes du kan bruge søgemaskineoptimering i din virksomhed.

 

Der er mulighed for at deltage i enkelte workshops eller i hele workshoprækken. Læs mere om kurserne i Kolding og tilmeld dig.

24. juni 2016
kl. 08:30 - 12:30
KUC, Kolding Uddannelsescenter
Ågade 27
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 500,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221