Kan design ændre fremtiden for vores klima? I en tid, hvor bæredygtighed er mere kritisk end nogensinde, er miljøvenligt design nøglen til at skabe produkter, der gør en reel forskel.

Business Kolding Go Green inviterer til et innovativt oplæg, der fokuserer på, hvordan miljøvenligt design fra idéfase til færdigt produkt kan reducere CO2-aftrykket og dermed have en positiv indvirkning på miljøet.

Miljøvenligt design stiller bl.a. krav til produktets:

  • Holdbarhed
  • Genbrug og reparationsmuligheder
  • CO2-aftryk

Oplægsholder

Signe Sjøstrand fra Designskolen Kolding deler viden og erfaringer om, hvordan man integrerer miljøvenligt design i produktudviklingsprocessen.

Business Kolding Go Green - Den Grønne Palette

I samarbejde med eksperter indenfor bæredygtighed inviterer Business Koldings Go Green netværk interesserede virksomheder til en palette af grønne inspirationsmøder.

Business Kolding Go Green er et gratis netværk for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som vil sætte fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, bæredygtighed mm. i deres virksomhed. Netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt. Skal du være med? Tilmeld dig her.

Den Grønne Palette

29. maj 2024
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. havnegade 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 2941 7132