I forbindelse med Industriens Uge er der nu mulighed for at se det nye innovationsmiljø Pakhuset. Hør blandt andet om hvordan Easyfood har brugt design som innovationsmetode.

Program
08:00

Velkommen og kort rundvisning i Pakhuset
Hør om husets tilblivelse og formål.
V/ Lars Bo Frederiksen, Erhvervskonsulent, Business Kolding

08:15

Kaffe og morgenbrød

08:20

Elsk mit produkt – og køb det!
Hvordan sikrer man at forbrugerne elsker ens produkter og butikkerne gerne
vil købe dem? Design som innovationsmetode hos fødevareproducenten
Easyfood.
V/ Flemming Paasch, Adm. Direktør i Easyfood

08:40

Produktudvikling med kunden i fokus
Hvordan udvikler man både nye kvalitetsfødevarer og en forretningsmodel
baseret på brugerindsigter?
V/Annette Møller Therkelsen, grundlægger og direktør i Nord Gourmet

09:00

Sådan kommer du i gang
Hvad er design og hvordan kommer man i gang med at anvende
designmetoder i sin virksomhed?
V/Thit Juul, direktør i D2i

09:20

Fødevarer og design, hånd i hånd?
Dialog og diskussion – hvad kan design bruges til i fødevarebranchen og er
der stemning for at arbejde videre med temaet?
V/Lykke Bloch Kjær, Leder af Lab for Bæredygtighed på Designskolen Kolding

09:50

Tak for i dag

31. oktober 2016
kl. 08:00 - 10:00
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Lars Bo Frederiksen
lbf@businesskolding.dk
20213930
Sidste tilmelding er onsdag den 26. oktober.