Så er det påsken der står for døren, og hos Visit Kolding er vi ved at være klar. Vi har igen i år lavet en påskeside, hvor I kan kan få præsenteret jeres oplevelser i påsken til gæster fra både indland og udland. Mangler vi noget? så skriv gerne til Iben på ibrs@visitkolding.dk

Se mere på påskesiden
Endnu en gang var årets Awardshow en bragende succes. Vinderen af årets Turismevirksomhed blev Ocean Adventures - stort tillykke.
Læs mere ↗
Vi nærmer os sæsonstart og måske trænger I til at få fyldt op på hylderne med nye brochure.
Læs mere ↗
Den 27-28. marts, deltager vi igen på Møde- og Eventmessen i Bellacentret i København.
Læs mere ↗
Kolding Turistforening inviterer igen i år til Sommer på hjul den 22. maj 2019
Læs mere ↗
I samarbejde med de 3 verdensarvssteder i Syddanmark, Kongernes Jelling, Naturpark Vadehavet og Christiansfeld er der produceret en ny film omkring verdensarv.
Læs mere ↗
Har du nogle spændende arrangementer eller events du gerne vil have markedsført? Nu har du mulighed for at få dine arrangementer på visitkolding.dk.
Læs mere ↗

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Kolding Turistforening torsdag d. 21. marts 2019 kl. 8.30 – 10.30 på Restaurant Admiralen, Tolbodgade 14, 6000 Kolding.

Læs mere og tilmeld dig her ↗
11. april 2019 kl. 9.00
I anledning af at en ny turistsæson nærmer sig, vil vi gerne invitere jer alle til KICK OFF 2019.
Læs mere og tilmeld dig her ↗

Årets store udstilling på Trapholt kan ses indtil den 10. juni 2019. Udstillingen er helt unik og præsenterer værker helt fra da Kay Bojesen var i lære som guldsmed.

Læs mere om udstillingen

Prinsesse af Tiden. H.K.H. Prinsesse Benedikte og 75-års Danmarkshistorie. Koldinghus markerer i 2019 H.K.H Prinsesse Benedikte 75 års fødselsdag med denne særudstilling, som åbner den 28. april 2019.

Læs mere ↗

I weekenden den 13-14. april åbner en række kunstnere fra Kolding døren til deres værksted. I får mulighed for at få et kig ind bag kulissen, en snak med kunstneren eller måske endda købe et værk med hjem.

Læs mere ↗
Frameld nyhedsbrev