Fonden Business Kolding har ansat Morten Bjørn Hansen som ny adm. direktør. Morten Bjørn Hansen tiltræder stillingen 1. maj 2018.

Morten Bjørn Hansen er uddannet Cand. Polit og har de sidste 4 år været ansat som kommunikationsdirektør hos Dansk Erhverv. Tidligere ansættelser indeholder bl.a. ansættelse som mediechef hos Dansk Arbejdsgiverforening og journalist hos Berlingske Business.

Morten Bjørn Hansen er 46 år, bosat i Bramdrupdam, gift og far til tre drenge.

Formand for Fonden Business Kolding udtaler, ”at det er et enigt ansættelsesudvalg, som har peget på Morten Bjørn Hansen som ny adm. direktør for Fonden Business Kolding. Vi ser meget frem til samarbejdet med Morten Bjørn Hansen, og vi er overbeviste om, at vi har fået ansat en initiativrig og erfaren direktør, der er vant til at tackle store opgaver og gennemføre langsigtede projekter. Med ansættelsen af Morten Bjørn Hansen har Fonden Business Kolding fået ansat en meget ambitiøs og strategisk leder, som vi er overbeviste om kan være med til at videreudvikle hele Business Kolding til gavn for erhvervslivet i Kolding Kommune.”

 

For yderligere oplysninger kontakt:

Formand Otto Popp Clausen - mobil: 2544 4342

Andre nyheder

Når virksomheden brænder

Hvad gør man, når det hele brænder? Sådan bogstaveligt talt. For Carsten Noer blev det pludselig det helt store spørgsmål, da hans virksomhed Noerlak i Vamdrup brændte ned d. 18. juni. En opringning fra Business Kolding gjorde dog det hele lidt nemmere.

Kickstart din virksomhed

Kickstarter vækstforløbet henvender sig til virksomheder i Kolding Kommune, der ønsker at arbejde med dobbelt bundlinje, dvs. vækst i omsætning/indtjening og øget fokus på at være en socialt ansvarlig virksomhed.

Smag på Kolding - tak for sidst!

Foreningen Business Kolding vil gerne takke for det store fremmøde og engagement til sommerarrangementet, der blev afholdt torsdag eftermiddag hos Volkerts Fylke.