Strømstyrke inviterer til 2 dages workshop, hvor du får værktøjer til at lave og redigere små salgsvideoer med mobiltelefonen.

Du får input til hvordan du vælger den rette location og sikrer godt lys og god lyd, samt hvordan du skaber den gode historie og vinkler den for at fange interesse.

Kurset er tilrettelagt som en kombination af teori og praksis, således at du får mulighed for at arbejde målrettet med din egen virksomhed på kursusdagene og mellem dag 1 og dag 2. Der er mulighed for 1:1 sparring på dagene.

Underviser: Eva Kristina Mikkelsen www.1-30.dk

DATO

Dag 1: 14. september kl. 9-16.
Dag 2: 18. september kl. 9-16.

STED

Business Kolding, Pakhuset, Sdr. Havnegade 7, Kolding – lokale Bornholm

PRIS
Samlet pris for begge dage er 450 kr. inkl. moms.

Forplejning er inklusiv i arrangementet og betales ved tilmelding. Forplejning består af kaffe/te hele dagen, let morgenbuffet og frokostbuffet samt eftermiddagsforfriskning. Frokostbuffeten er et udvalg af salater, brød samt en varm ret. Bliver du forhindret i at deltage mister du din betaling på 450,- kr.

HVEM KAN DELTAGE?

  • Iværksættere og virksomheder
  • Partnere i projektet MEDSTRØM (tidligere og nuværende deltagere på TANKESTRØM, POWER UP, STRØMSTYRKE, HØJSPÆNDING, FABLAB).

TILMELDING
Tilmelding er først-til-mølle, hvor Medstrøm-partnere vil blive prioriteret. Altså risikerer du at miste din plads, hvis ikke du er Medstrøm partner. Men du kan sikre dig sin plads ved at blive Medstrøm-partner.

Det kræver, at:

  • Du er iværksætter med et CVR nr. der ikke er ældre end 1/1 2012
  • På dagen underskriver partnererklæring, start- og slutskema samt udfylder timeregistreringer


Har du spørgsmål ang. partnerskab af Medstrøm, så kontakt Tina Nikolajsen, 21590221 eller tn@businesskolding.dk.

Dagene er arrangeret af MEDSTRØM - et projekt for iværksættere finansieret af Syddansk Vækstforum og EU Socialfond. Læs mere på www.medstroem.dk

14. september 2018
kl. 09:00 - 16:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
450 kr.

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221