Dokumentation af bæredygtige indsatser bliver i stigende grad license to operate. I Den Grønne Palette kan du her få hjælp til, hvordan du kommer godt i gang med at identificere og indsamle ESG-nøgletal.

Danske virksomheder bliver i stigende grad mødt af krav fra sine kunder, banken samt investorer, om at arbejde fokuseret med bæredygtige indsatsområder. En væsentlig del af dette arbejde handler om at kunne dokumentere sine ESG-data.

Kom godt i gang med ESG-dataindsamling ved at få svar på følgende:

  • Hvad er det for nogle nøgletal, der skal rapporteres på?
  • Hvor kan I finde en skabelon og læse mere?
  • Hvilke datakilder kan I finde jeres ESG-data i?
  • Hvordan arbejder I løbende med jeres ESG-data?
  • Hvornår laver I opfølgning og hvem gør det? 


Oplægsholder

Anita Juhl Petersen fra C2IT Digital tilbyder uvildig, digital og strategisk rådgivning, som hjælper med at finde mulighederne for at sætte strøm til processerne i din virksomhed og med at prioritere, så det bliver digitalisering, der skaber værdi. C2IT Digital er en del af KOLLAB (tidligere C2IT Group). KOLLAB er et hold af digitale specialister, som tackler alt fra strategi, design udvikling, implementering og drift.

Business Kolding Go Green - Den Grønne Palette

I samarbejde med eksperter indenfor bæredygtighed inviterer Business Koldings Go Green netværk interesserede virksomheder til en palette af grønne inspirationsmøder.

Business Kolding Go Green er et gratis netværk for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som vil sætte fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, bæredygtighed mm. i deres virksomhed. Netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt. Skal du være med? Tilmeld dig her.

Den Grønne Palette

21. februar 2024
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. havnegade 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 2941 7132