Vil du skabe efterspørgsel og stærkere kunderelationer i dit marketingarbejde? Mød en af landets mest erfarne content marketing-specialister, Joakim Ditlev, som giver dig 3 konkrete opskrifter på, hvordan du kan komme i gang med content marketing.

Dette webinar afholdes af Business Kolding i samarbejde med IBC, Hansenberg, VUC, AMU og Kolding Kommune og er en del af en serie af webinarer, som stiller at skarpt på erhvervslivets håndtering af Covid-19. 

Vil du skabe efterspørgsel og stærkere kunderelationer i dit marketingarbejde? Så er content marketing et godt sted at tage fat. 

På webinaret onsdag den 15. april kan du møde en af landets mest erfarne content marketing-specialister, Joakim Ditlev fra konsulenthuset messbar. Han er medforfatter til Content Marketing Bogen og giver dig på webinaret 3 konkrete opskrifter på, hvordan du kan komme i gang.

Du lærer at komme rigtigt fra start og udarbejde indhold, der både imponerer kunderne og chefen. Og det kan gøres med et budget på under kr. 10.000,-.

Så gør dig klar bag skærmen og få 

  • Konkrete forslag til gennemprøvede taktikker
  • Tips til at få chefen overbevist om, at content marketing er vejen frem
  • Idéer til hvordan du kan blive mere kundeorienteret i dit marketingarbejde

Lyder det som noget for dig?

Webinaret er afholdt - men se videoen af det herunder

15. april 2020
kl. 09:00 - 10:00
WEBINAR
Gratis
Tanja Sørensen Marek
tamar@businesskolding.dk
6077 6027