Kom og hør mere om Innovationsfondens tilbud InnoBooster og InnoFounder

Den 13. marts fortæller Innovationsfonden omkring mulighederne samt tips og tricks til ansøgningerne til InnoBooster og InnoFounder. Virksomheden Sensohive fortæller desuden, hvad det har gjort for dem at få Innofounder. 

Innovationsfonden investerer i iværksættere, forskere og virksomheder med viden og ideer, der skaber vækst og arbejdspladser i Danmark. 

InnoBooster er investerer Innovationsfonden i projekter til små og mellemstore virksomheder med op til 250 ansatte (SMV), iværksættere og entreprenante forskere med et CVR-nummer.

Der er fokus på virksomheder med gode udviklingsidéer, som kræver viden for at blive til virkelighed. Den gode idé kan være et nyt produkt, en ny service eller forbedring af en proces, der øger din virksomheds konkurrenceevne og skaber vækst.

InnoFounder (tidligere iværksætterpilot) ønsker Innovationsfonden at investere i, at flere nyuddannede talenter starter innovative virksomheder. Derfor tilbyder de et et-årigt inkubatorforløb med sparring og finansiering til nyuddannede med en innovativ og skalérbar iværksætteridé.

Du kan søge om at blive InnoFounder, hvis du lige er færdiguddannet fra en videregående uddannelse eller tæt på at blive det, og hvis du har en innovativ iværksætteridé med udviklingspotentiale.

Har du en iværksætter i maven og den gode ide? Så har du her bl.a. muligheden for at få 15.000 i måneden i et år samt et engangsbeløb på 36.000.

 

NB! Tilmelding er ikke nødvendig. 

 

 

13. marts 2018
kl. 14:00 - 15:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
Amanda Hedevang
amanh@businesskolding.dk
2783 8802