Danske virksomheder skal afsætte deres varer og ydelser i en stadig mere foranderlig verden. Bare de seneste år har fænomener som Corona, krig i Ukraine, inflation, rentestigning, energikrise og forsyningssikkerhed fuldstændig ændret de markedskonditioner, danske virksomheder skal sælge under. Det gælder ikke mindst for eksportvirksomheder.

Den allernyeste forskning viser imidlertid, at netop eksportvirksomheder har klaret sig bedre gennem de seneste års kriser end virksomheder uden eksport. Eksportvirksomheder – og især de bedste af dem – følger nemlig et helt særligt mønster i deres salgs- og beslutningsprocesser i.f.t. virksomheder uden eksport. Og det er det, der tydeligvis skaber de gode salgsresultater.

Deltag på dette fyraftensmøde, som IBA Kolding og Erhvervshus Sydjylland arrangerer i samarbejde, og hør hvad Jens Lassen fra IBA har fundet ud af i sit forskningsprojekt om netop dette. Du vil, ud over inspiration og netværk med andre eksportvirksomheder, få 5 helt konkrete tips med hjem, som du kan arbejde med for at optimere din eksport, når verden forandrer sig så hurtigt, som den gør netop nu.

Program
16:30

Velkomst og netværk

17:00

Velkommen
v/ IBA Kolding og Erhvervshus Syddanmark

17:05

Gennemgang af forskningsresultater og gode tips til at optimere eksport
v/ Jens Lassen

18:30

Sandwich og en sodavand med mulighed for mere netværk
v/ IBA Kolding

19:30

Farvel og tak for i aften

10. oktober 2023
kl. 16:30 - 19:30
IBA Erhvervsakademi Kolding
Havneparken 1
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Anna Marie Damgaard
adk@ehsyd.dk
+45 6188 4685