Foreningen Business Kolding inviterer medlemmer med gæster til BusinessBar d. 15. september på Lindely Vingård. Masser af uformelt netværk, hygge og en rundtur i vinmarken.

Når Foreningen Business Kolding holder BusinessBar d. 15. september bliver det på Lindely Vingård – en af Danmarks største vingårde.

På den smukt beliggende vingård skal vi smage den fantastiske vin, men der bliver også mulighed for en rundvisning på vingården, så du kan opleve stemningen i vinmarken her kort tid før årets høst.

Til BusinessBar samler vi virksomhederne i uformelle rammer og med fokus på netværk på tværs. Her møder du andre erhvervsfolk, som måske kan blive din næste samarbejdspartner eller kunde… eller måske en du kan sparre med, om muligheder og hverdagens udfordringer.

Som medlem af Foreningen Business Kolding er du velkommen til, at invitere gæster med, så de kan få en forsmag på det stærke erhvervsnetværk som vi tilbyder. Du er også velkommen, hvis du overvejer et medlemskab, men gerne vil vide mere om Foreningen Business Kolding, hvad vi kan gøre for dig og møde nogle af de andre medlemsvirksomheder.

Om Lindely Vingård
På Lindely har de stor erfaring med dyrkning af vin i Danmark, og var blandt pionererne, da vindyrkningen holdt sit indtog i Danmark. Gennem det seneste år har de gennemført en modernisering af vingården, og nye kræfter er kommet til som skal bidrage til at højne kvaliteten af vinen, så de fortsat kan producere nogle af Danmarks bedste vine.
På vingårdens 6 hektar er plantet 14.500 vinstokke hvoraf størstedelen er sorterne Solaris og Rondo. Solaris er en grøn drue, der primært bruges til de skønne og aromatiske hvidvine, mens Rondo er en rød drue, der primært bruges til at lave gårdens prisvindende rosévin. Der udover er en af deres specialiteter en både hvid og rød Isvin.

Program (Husk tøj efter vejret – der er dog også mulighed for at være indendørs)
15:00

Ankomst på Lindely Vingård

15:10

Velkommen
v. Lise Daldorph, Business Kolding

15:20

Netværk og rundvisning
Lidt til ganen og masser af netværk – indehaver Claus Møller Pedersen viser rundt

17:00

Tak for i dag!

Kommende BusinessBar

15. september 2022
kl. 15:00 - 17:00
Lindely Vingård
Sdr. Vilstrupvej 149
6000 Kolding
gratis

Arrangementet er afholdt.

Lise Daldorph
lidal@businesskolding.dk
+45 2924 5934
OBS: Der er et begrænset antal pladser og tilmelding er først til mølle!