I 2016 inviterede Jobcenter Kolding og Business Kolding en række af byens virksomheder på date med flygtninge. I løbet af en formiddag, var der flere virksomheder, som fandt en ny medarbejder. Den succes gentager vi, så derfor inviterer vi nu igen til dating mellem virksomheder og jobklare ledige.

Vi har udvalgt omkring 40 – 50 motiverede ledige koldingborgere, som brænder for at komme i arbejde. Selv om der er tale om vidt forskellige mennesker, så har de det til fælles, at de er klar til at begynde på arbejde i din virksomhed – og vi er klar til at give dem en kort opkvalificering.

Så, hvis din virksomhed står og mangler arbejdskraft i morgen eller indenfor den nærmeste fremtid, er datingarrangementet en oplagt mulighed for enkel og hurtig rekruttering.

For at gøre det endnu lettere, for dig og din virksomhed, har de ledige udarbejdet ”visitkort” med billede og en kort beskrivelse af sig selv. Vi vil fremsende visitkortene til dig så du har mulighed for på forhånd at udvælge de kandidater, som du gerne vil i kontakt med til selve arrangementet. De ledige vil på samme måde forberede sig på at møde dig og din.
Det er ikke et krav for at deltage, at du på forhånd har besluttet dig for at ansætte nye medarbejdere.

Vi sørger for, at der er et bord, hvor du kan komme i dialog med de flygtninge og ledige, som er interessante for din virksomhed, og hvor du kan lægge materiale, og opstille evt. roll ups.

Program
07:30

Mulighed for at opsætte roll ups m.v.
Kaffe og morgenbrød

08:00

Velkommen til Würth Danmark A/S
V/ HR Chef Karen Lebahn Bentzen

08:15

Velkommen til dating
V/formand for Arbejdsmarkedsudvalget Mette Balsby

08:30

Dating mellem virksomheder og kandidater

09:45

Tak for i dag
V/Beskæftigelses- og Integrationsdirektør Michael Petterson

03. marts 2017
kl. 08:00 - 10:00
Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Birte Muhs
bimu@kolding.dk
79798603
Af hensyn til planlægningen, vil vi gerne have din tilmelding hurtigst muligt og senest onsdag den 1. marts 2017.