Mere end 230 deltagere, fra 175 virksomheder var samlet på Trapholt, da Foreningen Business Kolding inviterede til Sommerarrangement.

Det blev en dag hvor der var fokus på design i bred forstand og hvor der blev mulighed for at netværke på tværs af brancher. Alle medlemmer blev inddelt i grupper og var på rundtur på Trapholt, hvor der var forskellige inspirationsoplæg omkring design.

På programmet var blandt andet Design som forretningsudvikling, hvor Thit Juul Madsen (D2i) og Per Voss Nielsen (Developa) fortalte om hvordan virksomheder kan få succes med design som proces.

Katrine Stenum (Trapholt) havde fokus på Design som begreb, hvor hun blandt andet kom ind på hvordan Trapholt arbejder med design i forskning og udstilling og hvad vi egentlig kan lære af design.

Design som vision - her kom Anette Kold (Strategisk Vækst, Kolding kommune) ind på den nye vision "Sammen designer vi Livet", byvækst og den nye erhvervspolitik der er på vej. 

Genoplev mange af de gode øjeblikke i galleriet.

Tak for opbakningen og vi glæder os til at se jer til Efterårsarrangementet den 30. oktober, nærmere info følger.

 

Galleri fra Sommer på Trapholt

Andre nyheder

Mangler du arbejdskraft?

Rigtig mange unge vælger et eller flere sabbatår efter endt ungdomsuddannelse. Ikke bare for at slappe af eller tjene penge og komme ud i verden, men også for at opgradere deres kompetencer inden de skal læse videre.

Ledon lever af at lege

En af de virksomheder, der i høj grad arbejder med brugerdreven innovation, er legepladsproducenten LEDON A/S. De inddrager børn og pædagoger i vuggestuen, de spørger skoleklasser, og så har de et stort samarbejde med SDU og Designskolen omkring udvikling af produkter.