Over 100 virksomheder har sikret sig billet til det store Awardshow den 28. februar og vi kan nu melde om alt udsolgt!

Interessen har været stor og alle 426 billetter til Awardshowet på Comwell Kolding er revet væk.

Har du været så heldig at få fat i en billet, så kan du glæde dig til en festlig aften, hvor du kan være med til at bestemme hvem der løber med årets priser. 

Afstemningen foregår via live SMS-afstemning blandt alle der deltager til Awardshowet.

Hvis du vil lære de nominerede bedre at kende, så kig nærmere på Årets Iværksætterpris, Årets TurismevirksomhedÅrets Initiativpris og Årets Virksomhed.

Vi glæder os til en festlig aften, hvor vi vi skal hylde hele Koldings erhvervsliv.

Andre nyheder

Vi har brug for iværksættere

Det er først og fremmest i de nye virksomheder, at de nye job opstår. Netop derfor er iværksætteri helt centralt for samfundsøkonomien, og netop derfor er der behov for at understøtte det i Kolding kommune.

Eltang skole arbejder med fremtidens udfordringer

På Eltang Skole arbejder eleverne i 4.-6. klasse på tværs i faget BID, som står for Bæredygtighed, Innovation og Design. De arbejder med forskellige temaer inden for bæredygtighed, og har tidligere bygget et halmhus på skolens udendørsareal i forbindelse med temaet ”bæredygtig arkitektur”. Nu stå de klar med endnu et stort projekt.

Danmarks bedste arbejdsplads

IT- og rådgivningsvirksomheden Elbek & Vejrup er ikke kun Danmarks bedste arbejdsplads – de er også den anden bedste i Europa. Men hvad er det, der gør dem så unikke? Direktør Søren Ø. Knudsen mener, det er en kombination af strategi, geografisk placering, de rette medarbejdere og så et godt samarbejde med Business Kolding og det øvrige erhvervsliv.