Kom med til sommerens hyggeligste netværksarrangement, når Foreningen Business Kolding samler medlemmerne til sommerfest i Posthuset. En eftermiddag med masser af netværk, musik, dejlig mad og drikke. Der er et begrænset antal pladser - og de plejer at forsvinde hurtigt, så vent ikke for længe med at tilmelde dig!

OBS. Sommerfesten 2024 er fuldt booket, men du kan tilmelde dig ventelisten.

Foreningen Business Kolding holder i år sommerfest på Posthuset, det socialøkonomisk HUB lige ved banegården i midten af Kolding centrum. Med fokus på socialøkonomi får du mulighed for at se hvordan en række socialøkonomiske virksomheder arbejder, og hvordan det kan bidrage til din sociale bundlinje. Medarbejdere fra Jobcenter Kolding står klar til at guide dig rundt, så du møder de mange spændende virksomheder, der formår at gøre social ansvarlighed til forretning.

For et par år siden var der ikke mange der talte om ESG mens det i dag bruges flittigt i mange virksomheder, i medierne, på uddannelsesintuitionerne osv. S'et i ESG handler om de sociale forhold, der gør sig gældende i en virksomhed. Det kan f.eks. handle om, arbejdsforhold både for dine egne ansatte og for dine leverandører, sygefravær, inklusion af mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, diversitet mm.

Udover rundvisning, byder Lillis på lækker, hjemmelavet is, Nordic Coffee House serverer deres fantastiske specialkaffe og Lindely Vingård serverer smagsprøver af deres spændende, lokale vin. Den Blå Bistro serverer spændende retter, ligesom de skænker både vand, vin og øl. Og så byder eftermiddagen på lokal musik.  

 Vi glæder os til at se dig til en god sommerfest lige midt i Kolding centrum!

PROGRAM FOR DAGEN
15:00

Ankomst, netværk og åbent hus i Posthuset
Kaffe fra Nordic Coffee House, is fra Lillis, smagsprøver fra Lindely Vingård og udlevering af voucher. Få en rundvisning i Posthuset og mød nogle af de mange spændende virksomheder. DJ Baunbaun spiller musik ved ankomst

16:15

Velkomst
v. Business Koldings direktør, Morten Bjørn Hansen og Centerleder for Job og Virksomhedsservice i Kolding Kommune, Kim Bank Olesen

16:45

Musik & netværk
Det lokale band Yana D. Quintet spiller lækker jazzmusik

17:15

Mad fra Den Blå og DJ Baunbaun 

  • Den Blå’s hotdog med vildsvinepølse, relish og sauce tatar
  • Den Blå’s cheeseburger med syltede agurker, tomat og løg
  • Cæsar salat med friteret unghane og revet parmesan
  • Vegansk nudelsalat med ærter og edamame bønner og soya/chili dressing
19:00

Farvel og tak for i dag.

NB! Der er et begrænset antal pladser til arrangementet, som fordeles efter først til mølle.

Der kan tilmeldes max. to deltagere pr. virksomhed, for at gøre plads til så mange medlemsvirksomheder, som muligt. Udfyld én tilmeldingsformular pr. deltager.

12. juni 2024
kl. 15:00 - 19:00
Posthuset
Banegårdspladsen 6
6000 Kolding
GRATIS FOR MEDLEMMER
399,-
No-show-fee på kr. 399,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Martin Porsborg Hemrich
mh@businesskolding.dk
+45 2058 6811