I dag blev Hans Erik Bylling kåret som Årets Koldingborger 2018 ved Business Koldings nytårskur. Denne ærestitel tildeles en gang årligt en person, som på en særlig måde har gjort en indsats for Kolding og derved har gjort Kolding kendt ud over kommunegrænsen.

Hans Erik Bylling har med stor succes stået i spidsen for den familieejede virksomhed Aller Aqua A/S. En virksomhed, som han på fornemmeste vis har formået at udvikle og ekspandere, både nationalt og internationalt.

Hans Erik Bylling er Årets Koldingborger 2018, fordi han er en unik repræsentant for det dynamiske erhvervsliv i Kolding Kommune. Han er indbegrebet af solidt købmandsskab og formår at skabe netværk og langvarige relationer, som de få.

Årets Koldingborger 2018

Sidste år var det Peder Juelsgaard Madsen, direktør på Hotel Koldingfjord, der løb med prisen som Årets Koldingborger 2017.

Pakhuset

gtrgjtrjhtrj htr hjtr8hjtr89 jhtjhtrhjtrh8tr

Sydbank Arena

ggij giojregio jtrgiojriojgtrgiojrtgjtrg

Andre nyheder

Vi har brug for iværksættere

Det er først og fremmest i de nye virksomheder, at de nye job opstår. Netop derfor er iværksætteri helt centralt for samfundsøkonomien, og netop derfor er der behov for at understøtte det i Kolding kommune.

Eltang skole arbejder med fremtidens udfordringer

På Eltang Skole arbejder eleverne i 4.-6. klasse på tværs i faget BID, som står for Bæredygtighed, Innovation og Design. De arbejder med forskellige temaer inden for bæredygtighed, og har tidligere bygget et halmhus på skolens udendørsareal i forbindelse med temaet ”bæredygtig arkitektur”. Nu stå de klar med endnu et stort projekt.

Danmarks bedste arbejdsplads

IT- og rådgivningsvirksomheden Elbek & Vejrup er ikke kun Danmarks bedste arbejdsplads – de er også den anden bedste i Europa. Men hvad er det, der gør dem så unikke? Direktør Søren Ø. Knudsen mener, det er en kombination af strategi, geografisk placering, de rette medarbejdere og så et godt samarbejde med Business Kolding og det øvrige erhvervsliv.