I dag blev Hans Erik Bylling kåret som Årets Koldingborger 2018 ved Business Koldings nytårskur. Denne ærestitel tildeles en gang årligt en person, som på en særlig måde har gjort en indsats for Kolding og derved har gjort Kolding kendt ud over kommunegrænsen.

Hans Erik Bylling har med stor succes stået i spidsen for den familieejede virksomhed Aller Aqua A/S. En virksomhed, som han på fornemmeste vis har formået at udvikle og ekspandere, både nationalt og internationalt.

Hans Erik Bylling er Årets Koldingborger 2018, fordi han er en unik repræsentant for det dynamiske erhvervsliv i Kolding Kommune. Han er indbegrebet af solidt købmandsskab og formår at skabe netværk og langvarige relationer, som de få.

Årets Koldingborger 2018

Sidste år var det Peder Juelsgaard Madsen, direktør på Hotel Koldingfjord, der løb med prisen som Årets Koldingborger 2017.

Pakhuset

gtrgjtrjhtrj htr hjtr8hjtr89 jhtjhtrhjtrh8tr

Sydbank Arena

ggij giojregio jtrgiojriojgtrgiojrtgjtrg

Andre nyheder

Vækstfonden får kontorplads hos Business Kolding

Fra januar 2019 får Vækstfonden fast kontorplads hos Business Kolding i Pakhuset. Samarbejdet skal gøre det nemmere for virksomheder og iværksættere at få råd og sparring om finansiering og vækst.

Stor opbakning til Nytårskuren

Godt 500 erhvervsfolk var samlet på Koldinghus i fredags til Business Koldings traditionsrige nytårskur, og de overværede en meget overrasket Hans Erik Bylling modtage den flotte titel som Årets Koldingborger 2018.

Kolding kan

Læs julehilsen fra Business Koldings administrerende direktør.