I dag blev Hans Erik Bylling kåret som Årets Koldingborger 2018 ved Business Koldings nytårskur. Denne ærestitel tildeles en gang årligt en person, som på en særlig måde har gjort en indsats for Kolding og derved har gjort Kolding kendt ud over kommunegrænsen.

Hans Erik Bylling har med stor succes stået i spidsen for den familieejede virksomhed Aller Aqua A/S. En virksomhed, som han på fornemmeste vis har formået at udvikle og ekspandere, både nationalt og internationalt.

Hans Erik Bylling er Årets Koldingborger 2018, fordi han er en unik repræsentant for det dynamiske erhvervsliv i Kolding Kommune. Han er indbegrebet af solidt købmandsskab og formår at skabe netværk og langvarige relationer, som de få.

Årets Koldingborger 2018

Sidste år var det Peder Juelsgaard Madsen, direktør på Hotel Koldingfjord, der løb med prisen som Årets Koldingborger 2017.

Pakhuset

gtrgjtrjhtrj htr hjtr8hjtr89 jhtjhtrhjtrh8tr

Sydbank Arena

ggij giojregio jtrgiojriojgtrgiojrtgjtrg

Andre nyheder

Alle taber i en skilsmisse

Business Koldings adm. direktør, Morten Bjørn Hansen, skriver hver måned en klumme i Ugeavisen. Denne gang er der fokus på Brexit.

Ocean Adventures: Det er for VILDT

Det er nu to uger siden Foreningen Business Kolding afholdt Awardshow. Vi har derfor kontaktet Martin Pedersen fra Ocean Adventures, der – meget overraskende – vandt i kategorien Årets Turismevirksomhed.