Vær med til at gøre Kolding til Danmarksmester i "Royal Side Run"! I ugerne op til Royal Run d. 6. juni, har alle mulighed for at afholde deres egen udgave af Royal Run fx på arbejdspladsen, personaleforeningen eller bare sammen med vennerne. Kom og hør mere om mulighederne.

Foto af Lars Horn

Sidste gang Royal Run blev afholdt var i 2019, hvor hele Royal Run ugen havde stor opbakning fra Koldings virksomheder, institutioner, plejehjem og skoler. Kolding stod faktisk for mere end 20% af de samlede "Royal Side Runs" i hele landet. Disse begivenheder var en kæmpe succes, og derfor skal der laves lignende arrangementer i ugen op til selve Royal Run den 6. juni i Kolding.

Royal Side Runs er en mulighed for at skabe positiv synlighed om jeres virksomhed, institution, skole eller plejecentre, og dette gerne i samarbejde med de lokale idrætsforeninger.

Til dette fællesmøde, vil Kolding Kommune fortælle om rammerne for Royal Side Run aktiviteter, og hvor I kan udveksle ideer samt erfaringer om, hvordan I har lyst til at afvikle et arrangement hos jer og hvad I har brug for, til at understøtte dette.

Tilmelding til fællesmødet (og til Royal Run Side runs) skal ske til Anette Hvidtfeldt på mail anhvi@kolding.dk

Yderligere information om Royal Side Run aktiviteter kan findes her.

07. april 2022
kl. 13:00 - 14:30
KUC
Ågade 27
6000 Kolding
Gratis
Anette Hvidtfeldt
anhvi@kolding.dk
+45 2383 6129