I alliance med landets førende digitale eksperter og partnere, inviterer Google, Vejle og Kolding til Succes Online workshops.

Succes Online er succes for hele din virksomhed. Kunderne er klar på nettet og e-handlen slår rekorder år for år. Det giver konstant nye digitale forretningsmuligheder og udfordrer den måde, du driver virksomhed på. Landets store virksomheder har for længst kastet sig over mulighederne. Men hvad med din virksomhed? Sandsynligheden for at misse det næste digitale tog er stor. Det er nu du skal stige på.

 

Moduloversigt Vejle/Kolding

Modul 1 – Online tilstedeværelse – 4. okt. kl. 8.30-12.30

Bliv klogere på din virksomheds tilstedeværelse på nettet. I denne workshop vil du blive introduceret til hvordan du forbedrer opbygningen og designet af din hjemmeside, og sikrer tilstedeværelse i gennem Google My Business.

Slagteriet, 
Blå mødelokale, 1. sal.
Havneparken 2
7000 Vejle

 

Modul 2 – Brug dataen i din virksomhed – 26. okt. kl. 8.30-12.30

Dine kunder bidrager med værdifuld data. I denne workshop vil du som deltager lære hvordan værktøjer som eksempelvis Google Analytics kan hjælpe dig til at forstå dine kunders adfærd og højne konverteringen fra din online tilstedeværelse.

Pakhuset, Mødelokale "Bornholm"
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

 

Modul 3 – Skab trafik til dit site – 8. nov. kl. 8.30-12.30

Verdens bedste hjemmeside skaber ikke meget salg uden besøgende, i denne workshop vil nogle af de mest populære online markedsføringskanaler såsom søgemaskine, banner og video annoncering blive gennemgået, og du vil blive klædt på til at bygge dine første kampagner.

Slagteriet, Blå mødelokale, 1. sal.
Havneparken 2
7000 Vejle

Modul 4 – Sociale Medier og Kunderelationer – 22. nov. kl. 8.30-12.30

Kunderelationer er også afgørende selvom du flytter dele af din virksomhed online, denne workshop vil derfor tage udgangspunkt i hvordan sociale medier og e-mailmarkedsføring kan hjælpe dig til at skabe bedre relationer til dine kunder i en online verden.

Pakhuset,  Mødelokale "Bornholm"
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

 

Modul 5 – SEO og Kommunikation – 6. dec. kl. 8.30-12.30

Den rigtige kommunikation kan være altafgørende, især på nettet hvor dine tekster hjælper dig til en bedre placering på søgemaskiner verden over. På denne workshop lærer du derfor både at skrive tekster til nettet samt hvorledes du kan bruge søgemaskineoptimering i din virksomhed.

Slagteriet, Blå mødelokale, 1. sal.
Havneparken 2
7000 Vejle
22. november 2016
kl. 08:30 - 12:30
Pakhuset Kolding /Slagteriet Vejle
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221