Foreningen Business Kolding inviterer både medlemmer og ikke-medlemmer til BusinessBar hos Hello Office/FORMIII. Kom og mød virksomheden bag indretningerne på Würth, Restaurant Johansens, Ølands Surdejsbageri, Kul & Koks og Frøken Himmelblå, Books & Beans og mange flere.

FORMIII blev grundlagt i 2002 af Tommy Toft, og laver B2B indretninger, skaber værdi for mennesker og virksomheder.

De er eksperter i erhvervsindretninger, som er tilpasset kundens ønsker og behov. De arbejder hovedsageligt i Scandinavien, Norge er deres hjemmemarked, men de eksporterer også til andre lande i EU og USA.

De er et hold af arkitekter, produktudviklere og projektledere, og har egen økonomafdeling, samt lager. Deres hold af produktudviklere sidder i Letland. De er i alt 15 passionerede eksperter inden for erhvervsindretning og tilbyder nøglefærdige løsninger, hvor de udvikler og implementerer koncepter for retail, restauranter, samt ejendomsudvikling.

Efterspørgslen for arkitekttegnede kontor indretninger er vokset de seneste år, hvorfor de har startet søsterselskabet Hello Office, der er specialister i arkitekttegnede kontor- indretninger, der skaber overskud for virksomheden og medarbejdere.

Program
15:00

Dørene åbner

15:10

Velkomst
v/ Tanja Marek, Business Kolding

15:15

Historien bag Form3
v/ Tommy Toft

15:45

Netværk, snacks og lidt godt til ganen

17:00

Tak for i dag


Tilmelding efter først-til-mølle princippet. Seneste tilmelding er fredag d. 13. maj.

Til BusinessBar samler vi virksomhederne i uformelle rammer og med fokus på netværk på tværs. Her møder du andre erhvervsfolk, som måske kan blive din næste samarbejdspartner eller kunde… eller måske en du kan sparre med, om muligheder og hverdagens udfordringer.

Som medlem af Foreningen Business Kolding er du velkommen til, at invitere gæster med, så de kan få en forsmag på det stærke erhvervsnetværk som vi tilbyder. Du er også velkommen, hvis du overvejer et medlemskab, men gerne vil vide mere om Foreningen Business Kolding, hvad vi kan gøre for dig og møde nogle af de andre medlemsvirksomheder.

Du kan læse mere om Foreningen Business Kolding og melde dig ind her

16. maj 2024
kl. 15:00 - 17:00
HELLOOFFICE/Form3
Albuen 2D
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 150 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
+45 6077 6027