Business Kolding inviterer indenfor til oplæg, morgenbrød og netværk. Morgenens tema er Selvledelse: Udvikling af dit selvstændige arbejdsliv.

Sammen med oplægsholder Margrete Bak sætter vi denne morgen fokus selvledelse, og hvordan du kan udvikle dit selvstændige arbejdsliv. 

  • Hvorfor har din virksomhed brug for at du tager ledelse, allerede før du har ansatte?
  • Hvordan øver du dig i at tage ledelse i din nye virksomhed?
  • Hvad betyder selv-ledelse?
  • Og hvordan bliver du bedre og bedre til at være leder for dig selv?

Som selvstændig handler et godt arbejdsliv om en god balance mellem arbejde og fritid/familietid og er ofte en udfordring. God selvledelse er et must for at skabe denne balance. Men hvordan leder du dig selv?  Du får helt konkrete redskaber med hjem.

Efter oplægget er der mulighed for at deltage i Pakhusets fredagsmorgenmad. Her samles husets beboere til en halv times uformelt netværk over lidt lækkert morgenbrød. 

Oplægsholder

Margrete Bak er ejer og udvikler af Karlbak. Hun har spillet en betydelig rolle i udvikling af hundredvis af mikrovirksomheder i næsten alle brancher, og har været selvstændig siden 1997.

Hun står på et solidt fundament af erfaring med iværksætteri og mikrovirksomheder. Selv tillægger hun sin interesse for arbejdsliv og for, hvad der motiverer mennesker, den største betydning for kvaliteten af hendes rådgivning og undervisning. 

Om Go'morn StartUp

Over 5 fredage sætter vi fokus på udfordringer, som både nye og kommende iværksættere møder. Du vælger selv om du vil tilmelde dig et enkelt eller alle 5 oplæg. Alle er velkomne, og du behøver ikke have oprettet CVR-nummer. 

Vi glæder os til at se dig, og husk: If you snooze – you loose

Program
08.00

Velkommen og præsentationsrunde

08.10

Oplæg om selvledelse ved Margrete Bak

09.30

Mulighed for fælles morgenmad i Pakhuset

10.00

Tak for i dag

Go'morn StartUps øvrige oplæge

13. januar 2023
kl. 08:00 - 09:30
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221