DevOps handler om at fjerne kløften mellem development og operations og forene integration og samarbejde mellem softwareudviklere og operations.

Agil softwareudvikling handler om løbende at kunne levere fungerende software til kunderne. Igennem de seneste år har Praqma introduceret SCRUM og andre agile metoder i deres udviklingsteams, men for at få fuld udbytte af dette skal idriftsætningen af softwaren også være agil.
Dette skal selvfølgelig ske samtidig med, at der ikke gåes på kompromis med kvaliteten, hvilket stiller helt nye krav til kvalitetssikring, release mangement og drift.
Continuous Delivery og DevOps er to af tidens svar på den problemstilling, og dette seminar vil fokusere på DevOps.
Du vil få en introduktion til DevOps og et sammenligningsgrundlag for den måde man traditionelt organiserer udvikling og drift.

Vi kommer ind på i hvor høj grad, det handler om organisation, arbejdssæt eller værktøjer. Vi dækker NoOps og indflydelse fra nye teknologier som Cloud, Docker, osv.

Du vil blive præsenteret for, hvordan dette implementeres i forskellige virksomheder og få indsigt i nogle af udfordringerne ved at ændre en eksisterende organisation i retning af DevOps.

Målgruppe:
Arrangementet henvender sig til it-chefer, software arkitekter og udviklere, projektledere, agile trænere, systemadministratorer. Alle, der har 'DevOps at heart'.

Du kan møde:
Leif Sørensen, Partner og medstifter af Praqma. Leif Sørensen har mere end 25 års erfaring med softwareudvikling, som programmør, arkitekt og projektleder. Han har været heldig nok til at arbejde med agile metoder det meste af sin karriere og har været involveret i mange succeser - og fiaskoer! Udover at have en kandidatgrad i datalogi, er Leif Continuous Delivery Coach og certificeret Scrum master.

 

 

 

 

 

 

 

 

12. maj 2016
kl. 14:00 - 16:00
IBC innovationsfabrikken
Birkemosevej 1
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Annemette Overdahl Kuijpers
annemette@itforum.dk
2276 4421
Tilmeldingsfrist den 10. maj 2016 klokken 12.00. Introduktionen finder sted i lokale 219