De sidste fire tirsdage har 12 kommende iværksættere været samlet på Business Koldings iværksætterforløb. De har fået sparring og gode råd i forhold til opstart af virksomhed, og så har de mødt andre ligesindede iværksættere. Til efteråret starter vi endnu et forløb.

3. maj 2024
Tanja Marek

Det var en broget flok, der spændte mødte op for fire uger siden. En advokat, en med boligindretning, italienske madlavningskurser, upcykling af møbler, webshops og meget mere. Faciliteret af Tina Nikolajsen og Tanja Marek, skulle deltagerne over fire tirsdage arbejde med deres virksomhed. Den første gang fik de lavet et Væksthjul, så de kunne se, hvor deres styrker og muligheder er i virksomheden, og skulle derefter lave en mini-forretningsplan, så de kunne få struktur på alle deres tanker og gode idéer

Vi kiggede på byggestenene i deltagernes idé, de personlige kompetencer og motivationen for at blive iværksætter, og så fik deltagerne sat ord på deres virksomhed, deres produkter, deres kunder og konkurrenter.

Anden gang fik deltagerne input til deres salg og deres markedsføring, både i forhold til leadgenerering på sociale medier samt opsøgende salg.

Tredje undervisningsgang var der budgetter, regnskab og løn som selvstændig på programmet. Selv om det virkede overvældende med de mange infomationer på en gang.

Den sidste gang lavede de en gameplan, så de har nogle mål de skal indfri – både på den korte og den lange bane. Og så kommer man som iværksætter og selvstændig ikke uden om at snakke om selvledelse.

Forløbet sluttede med kage fra en af deltagerne samt bobler og netværk.

Læs mere og tilmeld dig efterårets iværksætterforløb