B2B Kolding er igen klar med en erhvervsmesse, hvor lokale virksomheder taler, deler, udfordrer og roser hinandens muligheder for en bedre forretning. Messen styrker samarbejdet mellem virksomheder med interesser i hele Kolding Kommune.

Det går aldrig af mode at møde mennesker. Hver gang vi taler med en anden person/virksomhed, så bliver vores verden bare større – også selvom vi ikke handler med hinanden.
Når vi taler sammen opstår der energi, tanker, refleksioner og vi bliver bekræftet i, hvor mange muligheder der er for salg.

B2B Kolding er en lokal erhvervsmesse, som henvender sig primært til Koldings virksomheder, eller til de personer, som har Kolding som salgsområde. Via messen kan man få en stand-plads og invitere kunder indenfor i butikken. En messe handler jo om salg og relationer.

En spændende dag
Messen er åben og gratis for alle besøgende, og igen i år kobles den sammen med Business Koldings traditionelle Efterårsarrangement fra 17.30 - 21.00 samt iværksætterarrangementet Koldings Helte fra 17.00 - 19.00, så det bliver en spændende og indholdsrig dag.

Deltag med din virksomhed
Hvis du arbejder i eller fra Kolding Kommune, og hvis du søger lokale samarbejdspartnere, så kom og være med på messen. Book en stand, og lad dine kunder komme til dig og din virksomhed, eller besøg messen ved at bestille en gratis billet.

 

02. november 2017
kl. 13:00 - 18:00
Bramdrupdam Sports- & Mødecenter
Hal 2
Bramdrupskovvej 110
6000 Kolding
5400,- for ikke medlemmer
3900,- for medlemmer

Arrangementet er afholdt.

Michael Krogh
info@b2bkolding.dk
2025 1610