Start det nye år med et oplæg fra SEO specialist, Brian Ebbesen, der vil vise, hvordan du nemt kan optimere din hjemmeside med effektiv søgemaskineoptimering.

Synes du, at dine konkurrenter ligger højere end dig i søgemaskinerne? Har du brugt masser af tid og penge på en hjemmeside, som ikke får nogen besøgende? Tjener du ingen penge på din hjemmeside?

SEO er af de mest effektive marketing strategier, som din virksomhed har brug for og lavet korrekt, kan det give din hjemmeside hundredvis af besøgende og din virksomhed masser af nye kunder - helt gratis.

Denne morgen vil du lære:

  • hvad SEO er og hvorfor du skal i gang
  • hvordan søgemaskiner som Google virker (og hvordan du kan udnytte det til din fordel)
  • de 3 typer af SEO du skal arbejde med
  • at finde de lavthængende frugter, som giver dig mest effekt
  • hvordan du måler din SEO indsats
  • SEO tips og tricks som dine konkurrenter vil hade at du kender 

Underviser

Brian Ebbesen er indehaver og SEO specialist hos SEOhaj, der hjælper virksomheder i ind- og udland med at blive mere synlige online og få større markedsandele.  

Brian har arbejdet med online marketing og SEO siden 2012, og er i dag specialist indenfor lokal SEO.


Marketing á la Carte

Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I otte serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Marketing á la Carte - fra menukortet

17. januar 2023
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221