Få velafprøvede værktøjer og konkrete metoder til at kunne sætte ord på din forretning. Du får undervisning i at opbygge længere tekster fx til hjemmesidetekster og pressemeddelelser, men også kortere tekster til brug på de sociale medier.

NB! Dette forløb er pt. fuldt booket!

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:   
Forløbet er både til dig, som allerede har hjemmeside, platforme på sociale medier mv., og dig, der først er ved at starte op. Du får mest ud af forløbet, hvis du på forhånd har gjort dig nogle tanker om, hvem din målgruppe er, og hvor de færdes.  

Gennem skriveøvelser lærer du at formulere dig på skrift og skrive tekster til din egen markedsføring. Du lærer også, hvordan du i teksten holder fokus på det udbytte og den værdi, du sælger, så du lettere når ud til dine potentielle kunder med dine budskaber. 

Vi kommer blandt andet ind på:  

  • Tekstforfatning til egne platforme 
  • Redigering af egne tekster 
  • Forståelse for salg gennem tekst 

Forløbet er for alle danske iværksættere, som enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.   
Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.  

Din guide på vejen fra god idé til god forretning: 

Cortekst er et kreativt tekstbureau, der gennem seks år har arbejdet for mange forskellige brancher med skriftlig kommunikation. Deres spidskompetence er kvalitetscontent, der er målrettet modtageren. Af kunder kan vi bl.a. nævne Egeskov Slot, Danspil, Odense Kommune. 

I samarbejde med:  
Billund Erhvervsfremme, Business Fredericia, Business Kolding, Business Aabenraa, Haderslev Erhvervsråd, Middelfart Erhvervsfremme, ProVarde, StartUp Vejle, Sønderborg Vækstråd & UdviklingVejen. 

Workshops:

02-03-2022 09.00 - 12.00 Pakhuset, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding
09-03-2022 09.00 - 12.00 Pakhuset, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding
16-03-2022 09.00 - 12.00 Pakhuset, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding
Iværksætterdanmark

Forløbet er en del af Iværksætterdanmark. Iværksætterdanmark bliver finansieret af EU's Socialfond, og for at sikre at projektet gør sit bedste og leverer det tilbud til de danske iværksættere, skal du som deltager udfylde en række EU-dokumenter. De skal underskrives med NemID, og det er påkrævet, at alle dokumenter udfyldes og underskrives. 

Se alle IværksætterDanmarks aktuelle forløb.

02. marts 2022 09:00 -
16. marts 2022 12:00
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221
Dette forløb er pt. fuldt booket.