SDU Kolding, Business Kolding og Designskolen Kolding inviterer til Business Lunch, hvor du kan få en snak med engagerede studerende, der ønsker at samarbejde med din virksomhed.

Mange virksomheder, som din, har allerede haft stor glæde og gavn af at have en studerende tilknyttet. Det kan enten være til projektskrivning om en problemstilling i din virksomhed, i praktik eller i studiejob.

Kom og mød studerende fra SDU og Designskolen Kolding, og skab et frugtbart samarbejde. Se filmen med Business Lunch her

De studerende har bl.a. kompetencer inden for:

  • Erhvervsøkonomi / Regnskab
  • Marketing / Kommunikation
  • Analyse
  • Design
  • IT
  • Organisation / Ledelse

Deltagelse er gratis, men du skal bidrage med mindst et opslag til studentersamarbejde. Der vil være kaffe og vand i løbet af dagen – og vi slutter af med en sandwich.

Hvis du synes, det lyder interessant, kan vi sammen sætte et par ord på det samarbejde, du ønsker. Du er velkommen til at kontakte virksomhedskonsulent
Søren Schøneberg Hansen
på sohan@sdu.dk, på tlf. 9350 7270 eller 
Kristian Nordfred Hansen
på knh@sdu.dk, tlf. 9350 7154.

Vi glæder os til at se dig.

Venlige hilsner

SDU Kolding, Business Kolding, Designskolen Kolding

 

OBS!!! Vi har nået det ønskede antal virksomheder til vores Business Lunch. De virksomheder der tilmelder sig kommer på venteliste og vil blive kontaktet snarest muligt.

Studerende kan stadig tilmelde sig!

05. april 2017
kl. 08:00 - 12:00
SDU Kolding
Universitetsparken 1
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Deltagelse er gratis, men du skal bidrage med mindst et opslag til studentersamarbejde. Sidste tilmelding er den 31. marts 2017.