Højtuddannet arbejdskraft kan ruste din virksomhed til fremtidige udfordringer.

Studerende fra Syddansk Universitet, IBA og DTU er en kilde til højt kvalificeret arbejdskraft og er en oplagt mulighed for at afprøve samarbejdet med en højtuddannet.

Praktik og projekt
Du har mulighed for at få løst konkrete opgaver og få afprøvet samarbejdet med studerende. De studerende stiller deres faglige viden og kompetencer til rådighed for din virksomhed som led i et projekt, en hovedopgave eller en praktikperiode.

Studiejob
Studerende kan give din virksomhed ekstra kvalificeret arbejdskraft i kortere eller længere perioder. De studerende er fleksible og kan udføre stort set alle former for arbejdsopgaver. Vi formidler kontakten til jeres nye studentermedhjælper gennem universitetets jobbank.

Ansæt en færdiguddannet kandidat
Ansættelse af en højtuddannet kan fremtidssikre din virksomhed. Vi tilbyder sparring under hele processen fra stillingsbeskrivelse til ansættelse, og vi informerer gerne om tilskudsordninger, der gør ansættelsen økonomisk favorabel på kort sigt.

Forskning og forretningsudvikling
Vi kan tilbyde hjælp fx til at ansætte en ErhvervsPhD-studerende. ErhvervsPhD-ordningen er et forsknings-baseret samspil mellem den akademiske verden og erhvervslivet, der kan ruste din virksomhed til at tackle fremtidige udfordringer.

Kompetence Kolding

Kompetence Kolding er én indgang til kompetenceudvikling i jeres virksomhed. Ud fra individuelle behov, udvikler og igangsætter Kompetence Kolding løsninger på en bred vifte af jeres udfordringer.

Læs mere her.