Lær hvordan du nemt kan lave film målrettet dine kunder og samarbejdspartnere

På denne workshop får du viden og konkrete værktøjer til at bruge mobiltelefonens video- og redigeringsfunktioner.

Niels Møller Mikkelsen gennemgår de bedste filmtricks, så du får en simpel men super effektiv værktøjskasse, du kan bruge til lave dine egne film til SoMe.

I løbet af 2 timer lærer du:

  • Hvordan man opbygger en fortælling
  • Hvordan man bruger mobilens mikrofon- og kamerafunktioner optimalt
  • Hvordan man redigerer direkte i telefonens gratis app
  • Hvordan man tilpasser og udkommer på forskellige platforme

Der vil være småøvelser og mulighed for spørgsmål undervejs. 

Der er et begrænset antal pladser på denne servering. 

Ønsker du at gå mere i dybden med produktion af mobilvideoer afvikler Grumpy Productions heldagskurser på Comwell Kolding den 29. august og 30. oktober. Prisen er 4.400 kr. + gebyr. 

Underviser

Niels Møller Mikkelsen har de gennem 17 år arbejdet som nyhedsjournalist, dokumentarist og redaktør på blandt andet DR og TV 2. I dag er han indehaver af Grumpy Productionshvor han samarbejder med nogle af landets bedste fotografer, grafikere, speakere og musikproducere om at livestreame og lave professionelle film til virksomheder.

Marketing à la Carte

Marketing à la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I ti serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

NB! Denne workshop er fuldt booket og du har mulighed for at melde dig på venteliste og få besked ved afbud. Ved mere end 10 tilmeldte på ventelisten vil vi desuden afsøge mulighederne for at oprette endnu en workshop. 

Marketing à la Carte - mere fra menukortet

04. oktober 2023
kl. 08:30 - 10:30
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221