Har du brug for en sparringspartner i din virksomhed? Vi har opbygget et bredt netværk af mentorer, som iværksættere og ejerledere kan benytte sig af.

Lene Jæger Klausen, GELB Kommunikation

Grunden til jeg opsøgte en mentor var fordi, at jeg gerne ville have kvalificeret sparring på min forretningsidé. Jeg har en god teoretisk baggrund og mange års erfaring med konceptudvikling, strategisk sparring på kommunikation og at skrive professionelle tekster, men jeg havde ingen erfaring med at drive en virksomhed. Lige fra begyndelsen har jeg vidst, at min virksomhed skulle være en arbejdsplads og ikke et hobbyprojekt, og det var også tidligt, at jeg fandt ud af, at jeg gerne ville ansætte. Det kræver, at virksomheden har en sund økonomi. 

“For mig var mentor programmet en genvej til at få indsigt i alle de erfaringer, som jeg manglede.”

Lene Jæger Klausen, GELB Kommunikation

For mig var det derfor en gave at få en sparringspartner, som havde fokus på økonomi og drift af virksomheden. Kim Sander Sørensen, som var min mentor, udviklede blandt andet et simpelt regneark, som gav mig overblik over kunder, budgetter og pipeline, så jeg nemt kunne følge økonomien, uden at det krævede en masse vedligeholdelse som ved et mere forkromet CRM-system.

Hvis jeg skal sætte tre ord på mit forløb, så må det være udfordrende, støttende og fleksibelt.

 

Michael Eriksen, Visuel Retning

Jeg opsøgte en mentor, fordi man som virksomhedsejer lynhurtigt kan stirre sig blindt på udfordringerne og idéerne.

“Mentorforløbet har givet mig et blik for at udvikle mine ydelser, og bibragt mig nye strategiske vinkler i min forretning.”

Michael Eriksen, Visuel Retning

At få en mentor hos Business Kolding betyder, at du får friske øjne på din forretning. Det kan være meget afgørende, og kan medvirke til, at din forretning går fra at være en god idé på tegnebrættet, til at være noget, du kan leve af. Det har været guld værd, at få andre personers kritiske blik på min virksomhed. 

Hvis jeg skal beskrive mit forløb med tre ord, så må det blive inspirerende, igangsættende og udviklende.

Visuel Retning udarbejder visuelle tegnede referater fra fx konferencer, seminarer og strategiworkshops og udbyder kurser i grafisk facilitering.

 

Henning Poulsen, Hpo Consulting

Det allersværeste ved at blive selvstændig, er, at turde tro på sin idé, slippe sikkerhedsnettet og tage de første skridt.

“Som mentor vil jeg gerne bidrage med at undgå de værste fejltrin og støtte mentee i troen på egne evner.”

Henning Poulsen, Hpo Consulting ApS

I min egen erhvervskarriere har jeg haft uundværlig støtte af gode folk. Det vil jeg gerne betale tilbage, ved at hjælpe iværksættere med at undgå de værste fejltrin og støtte dem i deres tro på egne evner. Det er den vigtigste årsag til, at jeg har valgt at være mentor i Business Koldings Mentorprogram. Og så er det i øvrigt enormt spændende. 

Hvis jeg som mentor skal vurdere, hvor jeg har gjort/kan gøre den største forskel, så er det at overbevise mine mentees om, at de skal koncentrere sig om det, som de er gode til. For mange iværksættere ”knækker halsen” på at bekymre sig om og bruge for meget tid på de ting, som de ikke er gode til.

Tre ting, som beskriver mit mentorskab er tillidsskabende, udfordrende og løsningsorienteret.