Har du brug for nye kontakter, at udvide dit netværk eller blot fortælle hvad din virksomhed kan? Så har du nu mulighed for at deltage i HI teknologi- og industrimessen sammen med Trekantområdet Danmark.

På en fælles 50m2 stand er der gjort plads til at du som virksomhed har mulighed for gratis at synliggøre og profilere din virksomhed. Det eneste du selv skal stå for er transport, kost og evt. logi. Har du ikke mulighed for selv at deltage på messen, repræsentere vi gerne din virksomhed for dig. Det kræver blot, at du viderebringe jobopslag, brochuremateriale og evt. præsentations film af din virksomhed til os.

På den måde vil din virksomhed blive synliggjort og du vil forhåbentligt få gode ansøgere. Materialet skal sendes senest på messedagen den 3. oktober 2017. På messen vil det desuden være muligt at tiltrække medarbejdere på messen.

HI teknologi- og industrimesse er Skandinaviens førende messe med seks fokuserede messer i én: Automation, Værktøj, Svejsning og Produktionsudstyr, Innovation, Energi, Underleverandører og Logistik.

Messen er mødested for

  • 6.000 virksomheder
  • 16.700 besøgende, hvoraf mange er faglærte på inspirationstur
  • 600 udstillere

Du skal være hurtig, da der max er plads til 6 forskellige virksomheder.

Tilmelding skal ske inden den 2. oktober 2017 til Business Koldings Erhvervskonsulent Majbritt Lykke Sørensen

03. oktober 2017 12:00 -
05. oktober 2017 16:00
MCH Messecenter Herning
Vardevej 1
7400 Herning
Gratis
Majbritt Lykke Sørensen
mls@businesskolding.dk
24598187
For tilmelding kontakt Majbritt Lykke Sørensen