I Pakhuset er der forskellige muligheder hvis du er på jagt efter et nyt kontor.

Huset fungerer som arbejdsfællesskab for uddannelsesinstitutioner, iværksættere og en række små- og mellemstore virksomheder i Kolding. Her er der mulighed for at leje mødelokaler, kontorer og skrivebordspladser i kontorfællesskaber.

Pakhuset ligger på havnen i Kolding midt i Koldings nye Campus-bydel og tæt ved banegården. Udover flotte kontorlokaler lige ved vandet, så bliver du også en del af et innovativt miljø. Lige nu tilbyder Pakhuset følgende muligheder:

Kontor med 4 pladser

  • pris 2.841 pr. plads pr. måned

To ledige pladser i et delekontor med 4 pladser

  • pris 2.841 pr. plads pr. måned

Plug n’ play har p.t. 5 ledige pladser

  • pris 2.295 kr. pr. måned

Pakhusets On the Go

  • pris 500 kr. pr. måned

Se mere hvad Pakhuset har at tilbyde eller tag fat i Merethe på mobil 2479 1161 og book en fremvisning af dit kommende kontor.

Mødelokale i Pakhuset

Andre nyheder

Mangler du arbejdskraft?

Rigtig mange unge vælger et eller flere sabbatår efter endt ungdomsuddannelse. Ikke bare for at slappe af eller tjene penge og komme ud i verden, men også for at opgradere deres kompetencer inden de skal læse videre.

Ledon lever af at lege

En af de virksomheder, der i høj grad arbejder med brugerdreven innovation, er legepladsproducenten LEDON A/S. De inddrager børn og pædagoger i vuggestuen, de spørger skoleklasser, og så har de et stort samarbejde med SDU og Designskolen omkring udvikling af produkter.