POWER UP er et kreativt opstartsforløb for dig, som er kommet videre fra idéfasen og nu er klar til at tage skridtet videre og starte egen virksomhed. Det er et intensivt forløb på 4 måneder med fokus på salg, netværk, forretningen og kernen i dit koncept.

Målet med POWER UP er, at du som ny iværksætter udvikler din idé til en bæredygtig virksomhed og får et fagligt og personligt kompetenceløft. På forløbet kortlægger og analyserer vi din idé og dine personlige kompetencer og hjælper dig med at skabe den bedste start for din nye virksomhed. 

Undervisningen i POWER UP har fokus på designprocesser og -værktøjer, peer-to-peer-læring, erfaringsudveksling fra selvstændige virksomheder og kompetenceafdækning baseret på personlighedsprofiler.

Forløbet er målrettet nye iværksættere der arbejder innovativt og udviklingsorienteret med produkter, processer eller services. Du kan deltage hvis du har haft et CVR nummer mellem 0-1 år, men også selvom du endnu ikke har etableret et CVR nummer, blot du har en ambition om at starte selvstændig virksomhed.

HVORDAN kan jeg deltage på POWER UP?

Næste POWER UP i Kolding starter den 23. august 2017. Du skal ansøge om at komme på forløbet, og vi kører interviews frem til og med den 21. august. Vi screener alle ansøgere gennem interviews for at mikse holdene og sikre os, at Power Up er det rette tilbud til dig.

Du ansøger om optagelse ved at udfylde dette ansøgningsskema ( word / pdf ) og sende det til koordinator Tina Nikolajsen

Hvis du har spørgsmål til forløb og hold, så kontakt Tina Nikolajsen på mail eller telefon 2159 0221. Du kan også læse mere på MEDSTRØMs hjemmeside

HVAD siger tidligere deltagere?

 

 

 

Flere udtalelser:

”At være en del af power Up har givet mig selvtillid! Tiltro til at jeg har noget som jeg KAN gøre til mit levebrød! Jeg har fået en bedre forståelse for, hvordan jeg skal drive en virksomhed, udefra og ind"

”For mig har Power Up givet mig indsigt, både i mig selv og det at lave firma. Det har udviklet min idé, min præsentation og min viden, og jeg føler at jeg har fået oplysning om alle de ting der skal til for at få succes i min virksomhed. Jeg har fået udvidet mit netværk og er fantastisk glad for det!”

"Jeg har fået foldet min idé helt ud - pillet den fra hinanden og fået den sat sammen igen, som en stærk grundpille for at kunne gøre min drøm til virkelighed."

Læs flere udtalelser fra tidligere deltagere her.

 

HVORNÅR ligger forløbet i Kolding? 

DATO MODUL
23. aug.  DIG & DIN VIRKSOMHED
 

Vi sætter scenen for hele dit Power Up-forløb og lærer hinanden at kende. Du præsenterer din idé og drøm for din virksomhed, og vi ser på dit mindset som virksomhedsejer, din iværksætterrejse og realisering af din idé.

29. aug.  BYG DIN FORRETNINGSMODEL
 

Du bygger din forretningsmodel og får individuel feedback, sparring og konstruktiv kritik til, hvordan du kan udvikle din virksomhedsidé. Fokus er på at skabe og levere værdi til kunden samt at se dine centrale processer og din forretningsidé i en helhed.  

6. sept.   DIT MARKED & DINE BRUGERE
 

Skab overblik over det marked du er på vej ind i. Du får gennem markedsundersøgelserne forståelse for markedet og de kunder, som dit produkt/ydelse henvender sig til og ser på trends og tendenser.

 

-EN UGES PAUSE

20. sept. KUNDEN I FOKUS – før, under og efter købet
 

Dagen hjælper dig med at udvikle, pakketere og levere dine produkter/oplevelser og serviceydelser til kunderne. Du kortlægger den relation du har til dine kunder før, under og efter et køb.

26. sept. PRISSÆTNING & BUDGETLÆGNING – at regne den ud
 

Du vil lære at skabe et realistisk budget, og få indsigt i at sætte de rigtige priser på dig selv og dit produkt eller serviceydelse, så du opnår den bedst mulige økonomisk bæredygtige virksomhed.

4. okt. KONCEPTUDVIKLING
 

Hvad og hvordan kan du bruge din nye viden, inspiration og indsigter? Du får omsætter din undersøgelser om markedet og kunder til noget brugbart, og får udviklet et stærkt udgangspunkt for kommunikationen og salg.  

11. okt.  DIT VIRKSOMHEDS DNA - KONCEPT & BRAND 
 

Du identificerer og udvikler din virksomhedsidentitet der matcher dit koncept. Du omsætter din drøm til en strategi, vision og mission samt udviklet dit WHY og din ønskede position på markedet, - nu og i fremtiden.

 

- EN UGES PAUSE (EFTERÅRSFERIE)

25. okt.  PITCH TRÆNING & SELVISCENESÆTTELSE
 

Der findes mange måder at bruge og udføre sin pitch. Her skal vi se på de lidt mere alternative måder at forme en pitch på. Vi skruer på din personlige mikserpult - og får det bedste frem i dig.

1. nov.  SALG OG TILBUD – Salg og tilbud
 

Hvordan sætter du dig selv i det positive salgs mindset, virker imødekommende og får gang i dit salg? Hvordan fanger du kundens opmærksomhed og får afdækket og aktiveret kundens behov? 

8. nov.  SYRETEST
 

Du pitcher din virksomhedskoncept og -model. Du får individuel feedback, sparring og konstruktiv kritik  fra panelet og dine medkursister til, hvordan du kan udvikle din virksomhedsidé og arbejde videre med input.

15. nov.  MÅLSÆTNING & GAMEPLAN – Struktur/visualisering
 

Nu skal du ud over rampen. Du er klædt på til at starte din virksomhed og det er tid til at udarbejde en målsætning og udvikle din gameplan  med fokus på tidsstyring, dine begrænsninger og dine muligheder. 

22. nov.  TAKE OFF – Test og afprøv din forretningsmodel/koncept
 

Teste og afprøve din forretning for et panel af erhvervsfolk. Du præsenterer de overvejelser du har gjort dig i forhold til dit koncept, Business Canvas Model, kunder, markeder og de udfordringer/muligheder du står overfor. 

29. nov.  NÆSTE SKRIDT & NETVÆRK
 

Det er nu tid til at evaluere din forløb. Du har fået redskaber til videreudvikling af din virksomhed og kan nu sætte dig nogle nye mål for din virksomhed og dig selv. Diplomoverrækkelse og afsluttende fælles frokost.

Hent programmet 

Uddannelsesforløbet er GRATIS (der er dog et gebyr for forplejning). Din betaling er din tid og dit engagement. Du skal registrere dit tidsforbrug på at deltage i uddannelsesforløbet og indlevere udvalgte virksomhedsdata for  2015, 2016 og 2017.

OM Power Up

Spinderihallerne står for planlægning og gennemførelse af aktiviteterne i POWER UP. Den lokale rekruttering og koordinering af deltagere deles mellem Fremtidsfabrikken, Spinderihallerne og Business Kolding.

Power Up er en del af projektet MEDSTRØM. MEDSTRØM er finansieret af EU Socialfond og Regionale Erhvervsudviklingsmidler. 

Læs mere på www.medstroem.dk 

23. august 2017
kl. 09:00 - 16:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221