Som medlem af Foreningen Business Kolding kan du gratis blive medlem af Go Green-netværket, et netværk der sætter fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål og bæredygtighed. 246 virksomheder, altså mere end 30% af medlemmerne i Foreningen Business Kolding, har allerede takket ja til tilbuddet om at være med i Go Green – er det også noget for dig?

15. marts 2024
Tanja Marek

Go Green-netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt.

Målet med Go Green-netværket er, at løfte viden- og kompetenceniveauet hos lokale virksomheder og bidrage til, at erhvervslivet i Kolding kommune kommer i førertrøjen på den grønne omstilling.

Igennem aktiviteter i Go Green-netværket forsøger vi at udvikle et stærkt fundament for virksomhedernes grønne omstilling igennem faktuel viden, sparring med eksperter og løsninger, som kan implementeres i den enkeltes virksomhed.

Vi samler løbende netværkets medlemmer til inspirationsmøder, faglige og tekniske oplæg for at få tilført ny viden, og faciliterer, at medlemmerne deler den viden og erfaring de allerede har, med hinanden. Netværket er også ramme for en række forløb og workshops, hvor der arbejdes mere i dybden med et bestemt emne.

Det er gratis at være med i Go Green-netværket, hvis du er medlem af Foreningen Business Kolding.

Vil du høre mere kan du kontakte Niels-Arne

Tel +45 2941 7132
nal@businesskolding.dk
Forretningsudvikler

Niels-Arne Lauridsen

Læs mere om Go Green og tilmeld dig her: