Business Kolding Go Green inviterer til en palette af grønne informationsmøder, hvor vi sætter fokus på relevante og aktuelle temaer.

Når du skal lancere bæredygtige produkter og ydelser, er det ikke nok at bruge de samme salgskanaler og marketingbudskaber som tidligere. Du skal have en go-to-market plan klar. Hvem skal du markedsføre dig over for, altså…hvem skal købe dit produkt – og hvilke fordele får kunden ud at netop dine produkter og ydelser.

Du skal sandsynligvis åbne andre døre end du plejer, bruge andre argumenter og måske træne medarbejdere – nye løsninger kræver nye måder at gøre tingene på. Samtidig skal du i din marketing- og salgsstrategi finde den rette balance mellem greenwashing og greenhushing.

messbar kan stave til ESG men er ikke klima- eller bæredygtighedsspecialister. Til gengæld ved de noget om salg og marketing, og så ved de, hvordan man sætter en effektiv go-to-market plan sammen, der rammer plet hos målgruppen. Det har de mange eksempler på, som du kan lære af.

Oplægsholder

Joakim Ditlev er medstifter af messbar og stifter af Content Marketing DK. Joakim er en pioner inden for content marketing i Danmark og udover at være bl.a. forfatter og oplægsholder, hjælper han virksomheder med at udtænke og gennemføre indholdsbaserede marketingstrategier med konkrete resultater. 

Business Kolding Go Green - Den Grønne Palette
I samarbejde med eksperter indenfor bæredygtighed inviterer Business Koldings Go Green-netværk interesserede virksomheder til inspirationsmøder, med faglig viden om blandt andet ESG, lovgivning indenfor grøn kommunikation og grønne go-to-market strategier.

Business Kolding Go Green er et gratis netværk for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som gerne vil sætte fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, bæredygtighed mm. i deres virksomhed. Netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt. Skal du være med? Tilmeld dig her

Den Grønne Palette

01. november 2023
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Niels-Arne Lauridsen & Tanja Marek
nal@businesskolding.dk & tamar@businesskolding.dk
29417132 & 60776027