Business Kolding Go Green inviterer til en palette af grønne informationsmøder, hvor vi sætter fokus på relevante og aktuelle temaer.

Er jorden begyndt at ryste lidt under dig, og har du endnu ikke bæredygtighed forankret i din virksomhed? Måske er det gået i stå? 

ESG (Environmental, social, and corporate governance) er en måde at tilgå din virksomheds arbejde med bæredygtighed. Du har nu muligheden for at få forståelsen for ESG og, hvad de enkelte elementer indeholder. Derudover vil Jeanette Lauridsen introducere, hvordan ESG ikke blot er tilfældige bogstaver, men derimod en mulighed for bæredygtig udvikling. ESG elementerne kan udover at skulle bruges til rapportering af de ikke finansielle aktiviteter i virksomhederne, også være et aktivt værktøj til mål og handling.

For at arbejde aktivt med ESG-data, kræver det en forståelse for hvilke data der er vigtige for den enkelte virksomhed og dermed også hvordan disse data både skal findes og struktureres i hele forsyningskæden. Derudover er det vigtigt at få en forståelse for hvordan man får både E, S og G til at hænge sammen med ens kerneforretning.

Oplægsholder

Jeanette Lauridsen er selvudnævnt klimatosse, og har styr på alt om miljø, bæredygtighed, samfundsansvar og meget, meget mere. Hun er en del af partnerskabet Dichmann | Lauridsen, som løser et bredt udsnit af virksomheders udfordringer med bæredygtighed. 

Business Kolding Go Green - Den Grønne Palette
I samarbejde med eksperter indenfor bæredygtighed inviterer Business Koldings Go Green-netværk interesserede virksomheder til inspirationsmøder, med faglig viden om blandt andet ESG, lovgivning indenfor grøn kommunikation og grønne go-to-market strategier.

Business Kolding Go Green er et gratis netværk for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som gerne vil sætte fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, bæredygtighed mm. i deres virksomhed. Netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt. Skal du være med? Tilmeld dig her

 

Den Grønne Palette

27. september 2023
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 29 41 71 32