Har du brug for kvalificeret arbejdskraft? Så deltag i konferencen HOW TO FIND SKILLED WORKERS og få inspiration til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft fra udlandet.

På konferencen får du bl.a. mulighed for at høre om værktøjer, der kan anvendes i forbindelse med rekruttering af faglært arbejdskraft inden for EU, tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere, tiltag til employee branding, marketing og fastholdelse hos små og mellemstore virksomheder samt initiativet Projekt Talent To Denmark.

Konferencen afholdes på dansk og er for virksomheder, der kunne være interesseret i at høre mere om tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft for udlandet.

Program
09:20

Zoom-møderummet åbner

09:30

Velkommen og introduktion
v/ Jan Jasper Diers, Fit4Jobs@WaddenC

09:35

EURES som værktøj til rekruttering af faglært arbejdskraft
v/ Helena Nielsen, WORK IN DENMARK

10:00

Tiltrækning, integration og fastholdelse af medarbejdere
v/ Özgür Yurteri, Industrie- und Handelskammer zu Flensburg og Diana-Nadine Brammann, Nordsee-Kollektiv

10:25

Pause

10:30

Employee branding, marketing og fastholdelse
v/ Ruth Jacobs, Beratungsnetz Fachkräftsicherung KielRegion und Neumünster

10:55

Projekt Talent to Denmark
v/ Merete Sandager, Copenhagen Capacity

11:20

Opsamling, spørgsmål og kommentarer

11:30

Tak for i dag


Eventet afholdes i forbindelse med deltagelsen i projektet Fit4jobs@WaddenC, der er grænseoverskridende projektsamarbejde på tværs af den dansk-tyske grænse.

Fit4Jobs@WaddenC (F4J) er et dansk-tysk initiativ på tværs af grænsen, som har til formål at nedbryde barrierer. Den nationale landegrænse skal ikke udgøre en begrænsning for det tværgående samarbejde i en dansk-tysk arbejdsmarkedsregion. Fælles værdier og synergier skal fremskynde udviklingen af regionerne.

Fit4Jobs@WaddenC er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu

26. april 2022
kl. 09:30 - 11:30
Online via Zoom
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Tønder Erhvervsråd
erhverv@toender.dk
+45 7492 9395