Mennesker, der kan, vil og tør starte deres egen virksomhed, er vigtige for at skabe udvikling og vækst i Kolding – så vigtige, at vi kalder dem for Koldings Helte.

Traditionen tro inviterer vi også i år til et eksklusivt event kun for iværksættere, der har startet selvstændig virksomhed i Kolding kommune indenfor de senest tre år. Er du en af Koldings Helte, håber vi du vil deltage.

Dette års Koldings Helte event afholdes igen i forbindelse med Business Koldings Efterårsarrangement. Er du en af Koldings Helte, får du en helt eksklusiv VIP adgang.

Vi starter aftenen med at høre fra både Borgmester Jørn Pedersen og Business Koldings Chef for Entreprenørskab og Iværksætteri Claus Nygaard Jensen. Herefter har du mulighed for at møde Claus Meyer på helt tæt hold i en afslappet og åben dialog om at være iværksætter og at brænde for det man laver, inden han senere går på scenen for de øvrige deltagere. Arrangementet slutter af med at byde på en let tapas-anretning og netværk med andre helte, mentorer samt kommunale beslutningstagere.

Efterfølgende vil vi følges til Business Koldings efterårsarrangement, hvor der vil være gode pladser reserveret til Koldings Helte.

Program for aftenen
17.00

Ankomst og velkomstdrink

17.15

Velkomst
v/ Chef for Entreprenørskab og Iværksætteri Claus Nygaard Jensen

17.20

Tale til Koldings Helte
v/ borgmester Jørn Pedersen

17.35

 Præsentation af mentorprogram og mentorer

17.45

Spisning og netværk

18.30

Q&A
v/ Claus Meyer

18.45

 Find en plads i salen til Efterårsarrangementet

 

Business Koldings Efterårsarrangement

Her møder vi igen Claus Meyer, som er tilbage for at fortælle om sine nye eventyr som restauratør på Grand Central Station i New York. Claus er endnu en gang hoppet ud, hvor strømmen er stærk og vandet er dybt, og vi glæder os til at høre, om han har lært at flyde.

Efter pausen byder vi velkommen til Lars Hjortshøj, som tager os med på eventyr i underholdningens verden, hvor han er ganske velberejst. Han sørger for, at vi når aftenens endestation med nogle gode grin i bagagen.

Deltagelse i arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Deltagelse forudsætter at du driver din virksomhed i Kolding kommune med et CVR nummer der ikke er mere end 3 år gammelt. Bemærk venligst også at der er et begrænset antal pladser, og tilmelding foregår ved "først til mølle"-princippet. 

02. november 2017
kl. 17:00 - 19:00
Bramdrupdam Sports- og Mødecenter
Sal 1
Bramdrupskovvej 110
6000 Kolding
0,-
No-show-fee på kr. 500,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Chalotte Tryk
ct@businesskolding.dk
51832404
Tilmelding er kun for virksomheder i Kolding Kommune med et CVR nummer, der ikke er mere end 3 år gammelt. Tilmelding foregår efter "først til mølle"-princippet, og tilmeldingfristen er d. 26. oktober 2017.