Kom med når AM/3D-print netværket mødes hos Teccluster A/S og bliver klogere på, hvordan de udvikler og producerer 3D-print maskiner.

Netværksmødet afholdes hos Teccluster A/S, hvor Per Lynnerup byder indenfor og fortæller om deres spændende ingeniør-/produktionsvirksomhed. Her udvikler og producerer de deres egne high-end 3D-print maskiner, men er også forhandler af 3D-printmaskiner af andet fabrikat. Teccluster A/S har bl.a. også været med i udviklingen af døre til Boeing fly, sårscannere til hospitaler m. m.

AM/3D-printnetværket

3D-print eller AM (Additiv Manufacturing) dækker over rigtig mange ting, og der er mange holdninger og forventninger til teknologien.

Gennem netværksmøder prøver vi at få styr på det konkrete i teknologien - dét man som virksomhed skal forholde sig til, når man ser ind i AM. Ligeledes ser vi ind i, hvilke muligheder der er for at få hjælp til at komme i gang med AM (f.eks. støtteordninger, medfinansiering eller rådgivning).

Netværket henvender sig til medarbejdere og virksomheder som er nysgerrige på 3D-print, dem som allerede har erfaring, og dem som er i tvivl om 3D-print er noget for dem.

Netværksmøderne holdes hos relevante virksomheder og vi inviterer eksperter og erfarne teknikere ind, så alle bliver godt klædt på.

Kom med, hvis du gerne vil finde ud af:

  • Hvad kan 3D-print bruges til i lige netop vores virksomhed?
  • Hvilke fordele kan det give os ift. produktudvikling, leveringstider, prototyper osv.?
  • Hvilken muligheder åbner sig i fremtiden?
  • Hvad koster det for os, at implementere teknologien?

Business Kolding faciliterer netværket, men det vil langt hen af vejen være medlemmerne af netværket der sætter dagsordenen for netværksmøderne (dvs. indhold, form, tidspunkt m.m.). Som udgangspunktet går møderne på skift mellem medlemsvirksomhederne.

Deltagelse i netværket er gratis, men der kan forekomme udgifter ved indkøb af eksterne oplægsholdere eller andet.

Vil du være medlem af netværket, kontakt Lars Bo

Tel +45 4110 4106
lbf@businesskolding.dk
Erhvervskonsulent

Lars Bo Frederiksen

24. oktober 2023
kl. 08:30 - 10:00
Teccluster A/S
Bavnehøj 201
6040 Egtved
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Lars Bo Frederiksen
lbf@businesskolding.dk
+45 4110 4106