Overvejer du at sælge dine produkter på det tyske marked og har du brug for en samarbejdspartner for at tage det næste skridt?

Deltag på dette arrangement, hvor du får viden om de nationale og regionale distributionskanaler og aktører på det danske og tyske fødevaremarked. Efterfølgende er der mulighed for en faglig snak med fødevareaktører, og du kan starte din første spirende dialog om et grænseoverskridende samarbejde med en fødevareproducent m.fl.

Arrangementet henvender sig til SMV'er med et fokus indenfor fødevareproduktion og organisationen med et speciale/ekspertise som understøtter fødevarebranchen og relaterede erhverv.

Program
15:30

Velkomst og introduktion

15:40

National fødevaremarkedet, distribution og afsætningstrends i DK og DE
v/ Kim Komdrup, specialist indenfor fødevarebranchen, CEO & Founder ved Salgsgartneren samt Karl-Peter Tadsen, stifter af Getränke Tadsen GmbH

16:20

Pause - kaffe og chokolade

16:30

Mød en købmand - regional salg gennem en detailkæde i DK og DE
v/ Søren Lindholm, købmand og butikschef hos SuperBrugsen i Toftelund

17:00

Cross border networking
Uformel snak med de andre deltagere samt sparring og samarbejdsdialoger

17:50

Opsamling og en lille goody-pack til deltagerne

18:00

Sandwich og netværk

19:00

Tak for i dag

 

Eventet afholdes i forbindelse med deltagelsen i projektet Fit4jobs@WaddenC, der er grænseoverskridende projektsamarbejde på tværs af den dansk-tyske grænse.

Fit4Jobs@WaddenC (F4J) er et dansk-tysk initiativ på tværs af grænsen, som har til formål at nedbryde barrierer. Den nationale landegrænse skal ikke udgøre en begrænsning for det tværgående samarbejde i en dansk-tysk arbejdsmarkedsregion. Fælles værdier og synergier skal fremskynde udviklingen af regionerne.

Fit4Jobs@WaddenC er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu

05. april 2022
kl. 15:30 - 19:00
Fødevarehuset Vores Marsk
Allégade 15
6270 Tønder
Gratis

Arrangementet er afholdt.