Savner du inspiration til hvordan du som leder/HR ansvarlig kan planlægge den første tid efter medarbejderne kommer tilbage til virksomheden? Se med på Business Koldings webinar, når vi inviterer Per Frederiksen til en snak om emnet.

Vi er blevet gode til at vaske hænder, bruge sprit, holde afstand og vente pænt i køen, til det bliver vores tur. Nu skal vi til at møde op på arbejdspladsen, og det er for både virksomhed og medarbejdere forhåbentlig både tiltrængt og glædeligt.

Men det kan også være forbundet med nye udfordringer og bekymringer, for hvordan formår vi at forene den nødvendige fysiske afstand med det kollegiale arbejdsfællesskab?

Arbejdspladsen giver os muligheden for de personlige og fysiske møder – møder, der har været savnet af mange i den tid , hvor hjemmearbejdspladser har været en stor del af hverdagen.

Nu genåbner mange arbejdspladser, og meget er markant anderledes fra, da vi forlod virksomheden for uger tilbage.  Mange gør sig sikkert tanker om, hvordan vi gebærder os, når vi skal opretholde distancen og gendyrke arbejdsfællesskabet på samme tid.

Vi har fået Ledelses og HR rådgiver Per Frederiksen fra  www.wematch.dk til at inspirere os som ledelse og HR til at håndtere og implementere kommende ændringer i måder at arbejde sammen på, efter tilbagevendelsen.

Per har stor viden og erfaring i at arbejde med jobmæssige forandringer og har de seneste 15 år arbejdet som virksomhedsrådgiver og hjulpet virksomheder og ledere med at implementere og lede jobmæssige forandringer.

Hvad kan du tage med dig fra webinaret?

  • Inspiration til hvordan du som leder/HR ansvarlig kan planlægge den første tid efter medarbejderne kommer tilbage til virksomheden.
  • En forståelse for forskellige reaktionsmønstre.
  • Sådan holder du fokus på arbejdsfællesskabet.
  • En vejledning i hvordan du helt konkret kan gribe det an.
Direktør og ejer Per Frederiksen, WeMatch

Webinaret er afholdt - men se videoen af det herunder

27. maj 2020
kl. 09:00 - 10:00
WEBINAR
Gratis
Tanja Sørensen Marek
tamar@businesskolding.dk
6077 6027