FN17-Netværket er en del af Business Kolding Go Greens initiativer til de virksomheder, som aktivt ønsker at arbejde aktivt med FN17 Verdensmål.

 

Tredje netværksmøde v/Dansk Varebilindretning 

Kom med når Dansk Varebilindretning er vært for årets tredje FN17-netværksmøde. Lone Porsgaard Rasmussen, som er virksomhedens medejer, vil give en rundtur hos virksomheden. Lone står for al virksomhedens administration, indkøb, kundebetjening samt design af virksomhedens indretninger. Efter rundturen vil hun give en status for virksomhedens bæredygtige arbejde og planer for fremtiden. Hun fortæller, hvordan virksomheden arbejder i praksis med hverdagsbeslutninger i forbindelse med bæredygtighed, f.eks reducering af forbrug af materialer, ”aktivering” af andres restmaterialer og den grønne omstilling.

Som altid er mødet en rig mulighed for at dele erfaring, drøfte udfordringer og diskutere udvikling med andre virksomheder, som led i at fastholde fokus på arbejdet med Verdensmålene og bæredygtig udvikling i egen virksomhed.

Business Kolding Go Green

FN17-Netværket er en del af Busniness Kolding Go Green, og er virksomheders mulighed for at indgå i et netværk, som konkret arbejder med de muligheder og udfordringer, som kan forbindes til de 17 Verdensmål. Formålet med netværket er, at skabe rum for erfaringsdeling, drøfte udfordringer og diskutere udvikling med andre virksomheder.

Business Kolding Go Green er et GRATIS netværket for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som gerne vil sætte fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, bæredygtighed mm. i deres virksomhed. Netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt. Skal du være med? Tilmeld dig her

Program
15:00

Velkommen

v/Business Kolding & Dansk Varebilindretning 

15:15

Rundtur ved værtvirksomheden

v/ Lone Porsgaard Rasmussen 

16:00

Bæredygtighedsstatus og grønne hverdagsbeslutninger hos Dansk Varebilindretning - et oplæg

v/ Lone Porsgaard Rasmussen

17:00

Sandwich og Netværk

18:00

Tak for i dag!

 

FN17 Netværkets møder forventes at forløbe sig over 4 mødegange over året 2023:
1) I februar besøgte vi virksomheden GreenTec
2) I maj besøgte vi virksomheden Palby Marine
3) Onsdag d. 13 September kl. 15.00 – 18.00 - virksomhedsbesøg v/ Dansk Varebilindretning
4) November –  netværk

Vær opmærksom på, at 4 mødegang endnu ikke er fastsat men meldes ud til netværket i løbet af foråret 2023

13. september 2023
kl. 15:00 - 18:00
Dansk Varebilindretning
Silovej 11
6093 Sjølund

Arrangementet er afholdt.

Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 29 41 71 32
Kun for medlemmer af Business Kolding Go Green